Vilkku ja Viiru (pennut), Jyväskylä


05.10.2020

Viiru ja Vilkku ovat nyt noin 4 kk ikäisiä poikapentuja, jotka on loukutettu ulkoa. Vilkku on mustavalkoinen ja Viiru vaalea raidallisin merkein.

Pojat ovat vielä hyvin arkoja ja ihmisen lähestyessä piiloutuvat tai tiukan paikan tullen sähisevät kun pelko ylittyy liiaksi. Kosketus on pojille vielä aivan liian pelottavaa. Toiset kissat kuitenkin kiinnostavat hurjasti, ja varmasti aikuisen kissan seura rohkaisisi pentuja myös uudessa kodissa nopeammin.

Sijaiskodin oman kissan nähdessään mustavalkoinen Vilkku maukaisee ja tulee lähemmäksi katsomaan hetken epäröinnin jälkeen. Vilkku on pojista hieman rohkeampi. Vilkku tarvitsee rauhallisen aikuisten ihmisten kodin, jossa on jo aikuinen tai nuori rohkea pentu odottamassa. Arka pentu vaatii paljon aikaa ja ymmärrystä uudelta kodilta.

Viiru on veljeksistä pelokkaampi, eikä juurikaan arvosta ihmisten halua auttaa ja pakenee ihmisen nähdessään nopeasti omaan turvapaikkaan. Turvapaikastaan Viiru kurkistelee tuimalla katseellaan maailman menoa siihen vielä osallistumatta. Viiru tarvitsee rauhallisen aikuisten ihmisten kodin, jossa on jo aikuinen tai nuori rohkea pentu odottamassa. Arka pentu vaatii paljon aikaa ja ymmärrystä uudelta kodilta.

Viiru ja Vilkku ovat saaneet ensimmäisen rokotteen, ne on myös sirutettu, madotettu ja FeLV-/FiV-testattu (neg).

Yhteydenotot 182216 [at] edu.poke.fi / Jenna Poikola


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle