Usva ja Sumu (pennut), Tampere (Varattu)


05.10.2020

Usva ja Sumu ovat noin 12-viikkoiset veljekset, jotka saapuivat Kisulle Uudessakaupungissa olleesta kissapopulaatiosta. Pennut olivat tullessaan kohtalaisen arkoja ja välttivät ihmiskontaktia mahdollisimman paljon. He olivat myös todella laihoja saatuaan koko siihenastisen kasvuikänsä pelkästään huonoa, kissoille sopimatonta ruokaa. Jo lyhyessä ajassa he ovat kuitenkin reipastuneet huomattavasti, ja heitä saa nykyään syömisen yhteydessä silitellä varovasti. Painoakin on jo kertynyt. Toisinaan pojista on kuulunut pieni kehräyskin kosketuksen yhteydessä. Sumu on eristysolosuhteissa, ja sieltä päästyään hän on ollut pennuista reippaampi ja aktiivisempi, kun taas Usva on vähän pohdiskelevampi ja rauhallisempi. Tyyppien todelliset luonteet pääsevät varmasti kuitenkin valloilleen vasta, kun he kesyyntyvät paremmin. Ensikodissa on toisia kissoja, kani sekä koira, joihin pojat ovat päässeet tutustumaan. Toistaiseksi Sumu ja Usva ovat vaikuttaneet tulevan toimeen erinomaisesti kaikkien eläinten kanssa, vaikka ihmiset ovatkin vielä jänniä.

Ruokahalu näillä löytöläisillä on kohdallaan, ja he ovat varsin kaikkiruokaisia. Laadukkaat, viljattomat teolliset ruuat häviävät kupista alta aikayksikön, kuten myös tarjolle annettu raakaruoka. Erityistä herkkua on ollut lihasuikaleet. Leikeistä parasta ovat painit veikan kanssa ja kepin päässä olevien lelujen jahtaaminen melkein tuntikaupalla.

Pennut olisivat valmiita muuttoon yhteiseen kotiin kuukauden sisään kerättyään vähän painoa ja reipastuttuaan vielä hieman. Heidät luovutetaan madotettuina, ulostenäytteet sisäloisten, alkueläinten ja giardian osalta testattuina, rokotettuina, FiV- ja FeLV-testattuina sekä mikrosirutettuina. Uusi omistaja sitoutuu leikkauttamaan pennut vuoden ikään mennessä.

Olisiko juuri sinun elämässäsi tilaa tarjota loppuelämän koti näille kahdelle ihanalle ja aktiiviselle pennulle? Pojat asustelevat tällä hetkellä ensikodissa Tampereen Tasanteella, missä heihin saa tulla tutustumaan. Pojat etsivät yhteistä kotia ensisijaisesti aikuisessa taloudessa, jossa ymmärretään heidän vielä tarvitsevan työtä ja rauhallisia olosuhteita kesyyntyäkseen täysin.

Yhteydenotot näihin palleroisiin liittyen otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen cilla.aulen [at] hotmail.com. Kerrothan sähköpostissa itsestäsi ja millaisen kodin voisit tarjota.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle