Tigger, Kuru


22.01.2019

Tigger kävi eläinlääkärillä kastraatiossa ja on nyt virallisesti aikuisten kirjoissa. Tiggeristä on tullutkin iso ja komea poika. Arkuus vaivaa edelleen, mutta nyt Tigger on jo oppinut pitämään silityksistä. Ei kuitenkaan vielä suosiolla anna kiinni, vaan silittää saa (ja pitää) silloin kun Tikru makailee jossain lepopaikallaan. On muutenkin melko rauhallinen luonne, lähinnä tarkkailee muiden touhuja sivusta.

Koska Tigger ja Roo täydentävät toisiaan ja tukeutuvat paljon toisiinsa (Tigger ei juurikaan välitä muista), pojat tarvitsevatkin yhteisen kodin. Muita kissoja toki uudessa kodissa saa olla, mutta pääasia on, että veljekset pysyvät yhdessä.

Tigger on punainen poikapentu, Roon ja Winnie the Poohin veli. Pennut otettiin talteen erään kesämökin pihapiiristä emonsa kanssa.

Veljekset ovat syntyneet arviolta viime heinäkuussa. Ovat aloittaneet elämänsä ilman ihmiskosketusta, joten ovat vielä hiukan ujoja. Tigger varsinkin mielellään sähisee varuiksi, mutta on ihan kiltti ja antaa suosiolla silittää, vaikkei siitä vielä nautikaan.

Pojat ovat saaneet rokotuksen ja useita matokuureja.

Yht.otot ja lisätiedot sähköpostilla; sari.heikkila [a] netti.fi tai puhelimitse iltaisin 044-5255267


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle