Tähtis, Tampere


19.10.2020

Ihanasta Tähtösestä ei ole tullut ainuttakaan yhteydenottoa. Tämä nuori kissaneiti on leikkisä, rohkea, utelias ja valmis omaan kotiin. Tähtis ei vielä ihan ymmärrä rapsutuksien päälle, mutta on muuten mukana perheen arjessa. Päikkärit hän nukkuu mielellään piilossa omassa rauhassa – tai sitten kaikkien nähtävillä kissapuussa, fiiliksestä riippuen. Hän pitää muista kissoista, mutta painileikit eivät ole innostaneet, vaan hän pitää enemmänkin leluleikeistä. Olisi kiva, jos uudessa kodissa olisi ainakin yksi kissakaveri. Tähtis sopisi myös lapsiperheeseen, sillä hän ei hätkähdä pientä meteliä. Perheen tulisi ymmärtää, että katsoa saa muttei koskea ennen kuin Tähtis on itse siihen valmis. Otathan yhteyttä ja kerrot, millaisen kodin sinä voisit ihanalle pienelle Tähtikselle tarjota: jenna.marisusa [at] gmail.com

Nimi: Tähtis

Ikä: noin vuoden

Tunnuslause: Teiniäidit kunniaan!

Missä olet syntynyt: Maalaistalon pihapiirissä

Missä asut nyt: Tampereella

Lyhyt historiasi: Olen teiniäiti maalta, muutin Lempäälän neljän pentuni kanssa kesäkuussa 2020.

Lempiruokasi: smilla kanapata, raakaruoka. Oikeastaan kaikki ruoka on ihan hyvää, ja syön kuulemma jopa hieman liikaa nyt kun ruokaa olisikin joka päivä saatavilla. En oikein usko siihen, että huomennakin olisi hyvää ruokaa saatavilla!

Lempipaikkasi: saunan lauteiden alla, olohuoneen matolla tai keittiössä päivystämässä seuraavaa ruokaa.

Lempipuuhasi: makoilu ja pentujen leikkien seuraaminen.

Lempilelusi: kissanminttulelut on niin ihania!

Missä olet taitava: Äitiydessä.

Suurin unelmasi: että pentuni ovat turvassa ja että saisin raakaruokaa joka päivä tulevassa omassa kodissa.

Mitä ajattelet ihmisistä: Alkuun pelkäsin heitä todella, mutta on ne ihan ok jos antavat ruokaa. Eivät ne oikeastaan ole mitään ikävää koskaan tehneet, joten koko ajan luotan niihin enemmän. Vielä en oikein arvosta sitä että ne koskevat, mutta ei se ole enää niin kauhea ajatus kuin mitä aluksi! Lisäksi ihmiset ovat antaneet minulle matolääkkeitä, joten tunnen oloni nyt paljon paremmaksi kuin aikoihin!

Oletko käynyt eläinlääkärissä: Olen. Minut rauhoitettiin ensin, vaikka se oli siltikin aika pelottava kokemus. Minulle annettiin rokotus, niskaani laitettiin siru ja minulta otettiin näyte FIV ja FeLV tartuntojen toteamiseksi. Lääkäri katsoi ultraäänellä mahaani ja totesi etten ole tiineenä. Minut on myös steriloitu.

Millaisesta kodista haaveilet: joku kiva ja kiltti loppuelämän kissakaveri olisi kiva. Toivon, että saisin rauhassa tutustua ihmisiin ja kesyyntyä omaa tahtiani, joskin olen kuulemma edennyt siinä ihan mukavasti. Täällä kodissa on ihmispentuja, eivätkä nekään minua juurikaan haittaa, kunhan antavat minulle tilaa ja uskovat mennä kauemmaksi kun vähän sähisen. Hyvää ruokaa ja kissanminttuleluja kasapäin tottakai!

Miten sinut tavoittaa? jenna.marisusa [at] gmail.com. Kerrothan hänelle, millaisen kodin voisit minulle tarjota, jotta hän voi pohtia, sopisinko juuri minä sinulle asumaan. Olisi kuulemma hyvä jos voisit vastata näihin kysymyksiin http://www.kissojensuojelu.fi/toimintaan-mukaan/kysymykset/


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle