Sosuli, Tampere


30.08.2020

Sosuli on noin 6-vuotias herkkä tyttökissa. Vaikka hän onkin kodinvaihtaja, ihminen on vielä jännittävä ja erikoinen juttu. Ujoudesta huolimatta Sosuli mahdollisuuden tullen sipsuttelee äänettömästi piilopaikastaan tutkimaan asuntoa, kunhan ensikodin muut kissat (ja ihminen) eivät häiritse tutkimusretkeä. Sosulin lempiharrastuksia ensikodissa ovat olleet muiden kissojen ruokien syöminen ja naapuribongailu, jonka lomassa voi rentoutua iltapäivän auringossa. Kissa arkailee puhetta ja kovat äänet pelottavat, mutta hiljaisuuden tullen antaa ihmisen hennosti silittää tämän poskea. Silittäminen tai käsittely ovat Sosulille vielä uusia, jännittäviä asioita, ja jos liian lähelle uskaltautuu, hän ilmoittaa rajansa topakasti sähisemällä. Sosulille maistuvat sekä kana- että liharuuat, mutta party mix on osoittautunut niin hyväksi, että sitä uskalletaan tulla ottamaan ihan kädestä asti.

Sosuli ei ole tullut toimeen muiden kissojen kanssa, joten hänet luovutetaan vain ainoaksi kissaksi. Sosuli ei arkuutensa vuoksi sovi myöskään koiran kaveriksi tai lapsiperheeseen. Sopiva loppuelämän koti Sosulille olisi hiljainen ja ymmärtäväinen ja antaisi tilaa itsenäiselle kissalle tutkia ja sopeutua rauhaisaan yhteiselämään.

Sosuli on leikattu, rokotettu ja FIV/FeLV-negatiivinen. Kissa on sisäsiisti paria hutipissiä lukuunottamatta, jotka päätettiin tehdä ensikodin sängylle. Virtsanäytteestä ei ilmaantunut mitään poikkeavaa, joten ongelman syyksi pääteltiin stressi tai mahdolliset reviirikiistat. Kaikkien onneksi ongelma ei ole uusiutunut sen jälkeen, kun Sosuli pääsi takaisin ikiomaan tilaansa, missä muut kissat eivät pääse häiritsemään. Sosulilla on todettu kala-allergia, joka uuden omistajan tulisi ottaa huomioon ruokinnassa. Hammassyöpymän vuoksi hampaita on poistettu muutama, ja suun tilanne tulisi tarkistaa noin vuoden välein.

Jos uskot, että sinä voisit tarjota Sosulille hyvän kodin, tai haluaisit tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä avien.emil [at] gmail.com. Mahdollisuuden mukaan Sosulia voi myös päästä tapaamaan Tampereen Hervantaan.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle