Sonya, Akaa


30.09.2018

Sonya on arviolta viisi vuotta vanha ja tullut ensikotiini jo huhtikuussa 2016. Sonyan kesytys on ollut pitkä ja hidas, mutta sitäkin antoisampi. Sonya tuli Kisu ry:lle kesäkuussa 2015 kahden pennun kanssa. Kun pennut lähtivät uusiin koteihin, Sonya siirtyi minulle kesyyntymään.

Alkuun en saanut Sonyaan kontaktia lainkaan, mutta useiden kuukausien jälkeen alkoi tapahtua pieniä askelia. Ensin ei juostu karkuun silmittömästi, vaan pysähdyttiinkin katsomaan hetken verran pelottavaa ihmistä. Seuraavaksi suostuttiin ottamaan namia kädestä. Sitten yllättäen eräänä päivänä saikin silittää hieman peräpäästä. Nyt saan Sonyaa jo rapsutella päivittäin ja kehräämäänkin hän on alkanut silitysten myötä.

Sonya taitaa olla perinteinen yöeläjä, eli päivät nukkuu omassa piilossaan, ruokaa tulee olemuksellaan vaatimaan rappukäytävään pari kertaa päivän aikana, elämä on melko helppoa Sonyan kanssa :)

Haluaisitko antaa loppuelämän kodin tällä aralle kissalle? Olet oikea ihminen, jos sinulla on kärsivällisyyttä tehdä tuttavuutta Sonyan kanssa pienin askelin ja jos olet valmis odottamaan näitä pieniä kesyyntymisspurtteja. Voin luvata että niistä tulee tavattoman hyvä mieli.

Sonya luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja leikattuna. Sonya sopii hyvin toisen, ei dominoivan aikuisen kissan seuralaiseksi.

Sanna/Akaa 0505734028,  mapittaako [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle