Siri, Tampere (varattu)


07.11.2018

Kun Siri saapui ensikotiimme, kopasta meitä arasti katsoi siro, suurisilmäinen ja paksuturkkinen tyttökisu. Tutkittuaan paikat ja ihmiset hän pian kuitenkin osoitti olevansa kaikkea muuta kuin arka (vaikka muu kuvailu pitääkin paikkansa), ja lähes ensihetkistä lähtien sekä talon aikuiset että lapsi saivat osakseen hellyyttä tältä lempeältä nuorelta kissaneidiltä.

Siri on arviolta vasta parivuotias kodinvaihtajakissa, jonka elämään on mahtunut suuria vaihteluita. Pikkuinen on kuitenkin osoittautunut sopeutuvaksi ja ihmisrakkaaksi. Aamuisin tämä kissaneiti pyytää ruokaa jaloissa kiehnäten ja vetoavasti katsoen, sillä hän ei osaa naukua, sen sijaan suusta kuuluu vain pientä kähinää. Kehrääminen kuitenkin sujuu ja Siri osoittaakin tyytyväisyyttään tällä tavoin useasti. Etenkin silloin, kun hän pääsee lempipaikalleen eli syliin. Öisinkään ensikodin asukkaiden ei tarvitse olla yksin, sillä vatsan tai selän päälle hiipii useimpina öinä kolmekiloinen pakkaus lämpöä ja hurinaa.

Siri sopii myös lapsiperheeseen, sillä hän osaa väistyä rajuimpien hellyydenosoitusten tieltä, mutta antaa lasten silitellä itseään ja palkitsee innokkaat kädet nuolaisuin.

Pehmeä turkki takkuuntuu helposti, ja Siri tarvitsee apua sen selvittelyssä. Harjaaminen saa kisun torkahtelemaan sylissä tyytyväisenä. Muutkin hoitopiteet Siri antaa hoitaa tyylikkäästi, ainoastaan koppaa hän pelkää.

Tähän ensikotinsa asukkaat hurmanneeseen suloisuuteen voi tulla tutustumaan Tampereen Hervantaan.

Ensikodin yhteystiedot:
kiwikiwi126 [a] gmail.com / Marika
jnsrjl [a] gmail.com / Joonas


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle