Sarabi, Kangasala


11.09.2019

Ensikodin arvion mukaan Sarabi on noin pari vuotias tyttökissa, mutta tarkempaa eläinlääkärin tutkimusta ei olla vielä tehty. Sarabi etsii rakastavaa kotia, jossa sillä olisi seuraa toisesta kissasta.

Sarabi löydettiin Seinäjoen populaatiosta kolmen pennun kanssa, joista enää Viiru asuu vielä Kisun ensikodissa. Kissa ei siis ole tottunut ihmiseen ja on kovin arka, jos sitä yrittää lähestyä. Tästä syystä Sarabi tarvitseekin kissakaverin, joka esimerkillään näyttää ettei ihminen ole vihollinen.

Ensikodissa Sarabi on ollut jo muutaman kuukauden eikä edelleenkään päästä ihmistä lähelleen. Päivät kissa viihtyy mielellään sängyn alla piileskelleen ja ympäristön rauhoittuessa se uskaltautuu kolostaan vain syömään. Nykyään Sarabi tuntee ensikodin sen verran turvalliseksi, että uskaltautuu yöllä jopa hieman leikkimään.

Sarabi on ollut alusta asti sisäsiisti ja on opettanut omat pentunsakin käyttämään hiekkalaatikkoa. Kun kissarouva saapui ensikotiin, se söi mitä tahansa sille antoikin. Nyt ensikodissa aikaa hieman pidempään vietettyään Sarabi on osoittautunut hieman nirsoksi eikä enää mikä tahansa kaupan pussiruoka kelpaa. Ensikodissa sille syötetäänkin pääsääntöisesti vain raakaruokaa tai mahdollisimman laadukasta märkäruokaa. Myös kuivamuonaa se syö mielellään.

Sarabi luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna sekä madotettuna. Sarabia voi tulla sovitusti tapaamaan ensikotiinsa Kangasalalle.

Jos sinulla on tarjota Sarabille huolehtiva loppuelämän koti, ota yhteyttä: vappu.makkonen [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle