Sarabi, Kangasala


17.04.2020

Ensikodin arvion mukaan Sarabi on noin pari vuotias tyttökissa. Sarabi etsii rakastavaa kotia, jossa sillä olisi seuraa toisesta kissasta.

Sarabi vaikuttaa hyvin seuralliselta pikkuiselta ja kaipaisi lajitoverin seuraa uudessakin kodissa. Mieluiten kaverina saisi olla hiukan sosiaalisempi yksilö, joka kuitenkaan ei olisi hirveän riehakas painija.

Sarabi löydettiin Seinäjoen populaatiosta kolmen pennun kanssa. Kissa ei siis ollut aluksi tottunut ihmiseen ja oli kovin arka, jos sitä yritti lähestyä. Nyt Sarabista on jo muotoutunut oikein suloinen pieni tyttö, joka vähitellen on alkanut kesyyntyäkin mukavasti. Seikkailee jo melko reippaasti pitkin huushollia tutkimassa paikkoja, mutta kosketusetäisyydelle ei vielä oikein laske. Tulee kyllä luottavaisesti lähettyville ja kellahtaa kyljelleen sirisemään tyytyväisenä ja saattaa kääntyä selälleenkin ilmaa leipomaan, mutta lähelle tuleva käsi on vielä liian jännä.

Sarabi on ollut alusta asti sisäsiisti ja on opettanut omat pentunsakin käyttämään hiekkalaatikkoa. Kun kissarouva saapui ensikotiin, se söi mitä tahansa sille antoikin. Nyt ensikodissa aikaa hieman pidempään vietettyään Sarabi on osoittautunut hieman nirsoksi eikä enää mikä tahansa kaupan pussiruoka kelpaa. Ensikodissa sille syötetäänkin pääsääntöisesti vain raakaruokaa tai mahdollisimman laadukasta märkäruokaa. Myös kuivamuonaa se syö mielellään.

Sarabi luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna sekä madotettuna. Sarabia voi tulla sovitusti tapaamaan ensikotiinsa Kangasalalle.

Jos sinulla on tarjota Sarabille huolehtiva loppuelämän koti, ota yhteyttä: vappu.makkonen [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle