Sanneli, Akaa


30.09.2018

Tyttökissa Sanneli saapui ensikotiin heinäkuussa 2016 viiden pentunsa kanssa. Alkuun Sanneli oli hyvin varautunut ja tervehti aina ensikodin emäntää sähinällä.
Sannelista on ensikodissa kuoriutunut kiltti, mutta tomera tyttö. Jos joku asia ei miellytä niin sähistään ja ruokaa pyydetään vienolla, mutta päättäväisellä naukaisulla.

Sanneli on tosiaan äärimmäisen kiltti, sähinäkin jää vain sähinä asteelle, kertaakaan ei ole esim tassulla lyönyt. Silitys laukaisee välittömästi puskemisen ja tassuilla leipomisen. Sannelilla onkin hauska tapa leipoa: tassut nousevat korkealle ja leipomisliike on kuin hidastetusta filmistä. Sannelilla on myös toinenkin hauska tapa: istuminen kahdella jalalla päätä silitettäessä! Katso video!

Kissa- ja koirakaverit ovat ok. Rauhallisen, ei dominoivan aikuisen kissan kaveriksi Sanneli sopii erinomaisesti. Sanneli viettää suurimman osan päivästä omissa oloissaan eli varsinaista seurakissaa siitä ei saa.
Sanneli on syntynyt arviolta 2011, mutta todellinen ikä saattaa olla vasta 3-4 vuotta. Hänet on madotettu, leikattu, sirutettu ja rokotettu. Sannelin silmässä on särö (iiriksessä), jota eläinlääkäri on vilkaissut. Särö ei ole haitannut menoa millään tavalla.

Sanneli asustaa tällä hetkellä ensikodissa Toijalassa.
Lisätietoja voit kysyä: Sanna 050 573 4028
tai mapittaako [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle