Sametti, Akaa


20.04.2019

Sametti tuli ensikotiin syyskuussa 2018. Hänet loukutettiin isommasta populaatiosta ja on saanut useammat pennut. Ikää Sametilla on arviolta 3 vuotta (arvioitu syntymäaika 10/2015).

Saapuessaan Sametti oli arka ja paljastuikin varsinaiseksi Houdiniksi. Hän taiteili itsensä ensikodissa tuuletushormiin (johon yksikään kissa ei ole päässyt) ja majaili siellä ensimmäisen kuukauden tehden vain pissa- ja syömiskäyntejä huoneeseen, jossa hormi oli. Aina kun ensikodin emäntä tuli huoneeseen syöksyttiin takaisin hormiin! Emäntä rupesi siten viettämään aikaa huoneessa ja yksi kerta Sametti vain ilmeisestikin totesi että nyt riittää ja tuli alas hormista ja käveli pois huoneesta. Sametista on tässä muutaman kuukauden aikana kuoriutunut melkoinen ketkuli. Leikkiä pitää ja kaveriksi kelpaa ihminen, kissa tai koira :). Eli vauhdikas tyttö on kyseessä ja hän tarvitseekin ehdottomasti uudessa kodissa kissakaverin, jottei vaan rupea tylsistyttämään. Ihminen vielä vähän aristuttaa, mutta silittelyt otetaan vastaan ihan mielellään.

Sametilta on hoidettu ensikodissa olo aikana hampaat ja leuka kuntoon (leuassa oli murtuma). Nyt Sametti on valmis lähtemään uuteen, omaan kotiin!

Samettiin voi tulla tutustumaan Akaaseen. Sametti luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja leikattuna. Sametti sopii hyvin toisen kissan kaveriksi ja on tottunut ensikodissa myös pieniin koiriinkin.

Sanna/Akaa 0505734028, mapittaako [a] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle