Sametti, Akaa


30.07.2020

Sametti tuli ensikotiin syyskuussa 2018. Hänet loukutettiin isommasta populaatiosta ja on saanut useammat pennut. Ikää Sametilla on arviolta 4 vuotta (arvioitu syntymäaika 10/2015).

Sametti on saanut olla myös jonkun verran sisällä eli kosketusta ihmiseen on ollut hitusen enemmän kuin populaatiokissalla yleensä. Arka hän kuitenkin saapuessaan oli, mutta hyvin pian alkoi tottumaan ensikodin ihmisiin ja nykyään saa jo silitellä mennen tullen. Sametti on kissaksi melko aktiivinen ja tarvitseekin itsensä kaltaisen kissakaverin. Ensikotiin tulleet kaksi vierasta pentuakin Sametti otti siipiensä suojaan ja juoksi kuin päätön kana heidän kanssaan. Leikittääkin saa päivittäin huiskalelulla. Hyvä olisi jo uudessa kodissa olisi vähintään lasitettu parveke, todennäköisesti valjaissa ulkoilu olisi myös pop ja ulkoilutarha ihan parhautta. Ensikodissa Sametti painaa suurimman osan päivästä muiden kissojen mukana ulkoilutarhassa. Koiriinkin Sametti on tutustunut ensikodissa.

Samettiin voi tulla tutustumaan Akaaseen. Sametti luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja leikattuna (myös hammashoito on suoritettu nyt ensikotiaikana).
Sanna/Akaa 0505734028, mapittaako [a] outlook.com.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle