Sam, Ylöjärvi


24.03.2019

Reilun 2 vuoden ikäinen ”Hurja tiikeri” Sam on seurallinen ja vilkas
poikakissa. Sam tullut Kisulle kurjista oloista, jonka jälkeen käynyt
kokeilemassa elämää uudessa kodissa. Uudesta kodista kuitenkaan ei löytynyt riittävän aktiivista kissaseuraa, joten nyt etsitään uudelleen uutta loppuelämän kotia. Sam on vaativa leikkikaverin suhteen ja tarvitsee seurakseen nuoren kissakaverin, jolla olisi paljon intoa leikkiä ja uskallusta vähän hurjempiinkin leikkeihin. Meillä tullut hyvin toimeen
muiden kissojen kanssa alkujännityksen jälkeen. Etenkin samanikäinen Monni on ollut Samille tosi hyvä kaveri, yhdessä usein juostaan ja kinastellaan.

Samista löytyy myös herkkä puoli. Haluaa ihmisen läheisyyttä, tulee syliin silitettäväksi ja viereen. Samilla on myös paljon asioita puhuttavana ja hänen kanssaan pystyy pitämään kunnon keskusteluita.

Jonkun verran löytyy arkuutta vielä. Vaikka Sam on rohkea, äkilliset liikkeet ja kovat äänet eivät ole miellyttäviä. Antamalla tilaa tutustua uuteen ympäristöön hänestä tulee oikein hellyydenkipeä sylikissa.

Sam syö mitä vain mitä sille tarjotaan, joten herralle on helppo ostaa niin märkä- kuin kuivaruokaakin. Sam tykkää leikkiä erilaisilla leluilla, etenkin sulat ovat viehättäviä.

Uuden kodin on ehdottomasti oltava avoin vilkkaalle menolle ja nuori kissakaveri tarvitaan leikkeihin!

Sam luovutetaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna.

Samiin voi tulla tutustumaan kotiimme Ylöjärvelle.

Yhteydenotot emilia.valjakka [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle