Safiya, Tampere


26.11.2020

Arviolta 4-vuotias Safiya-neiti etsii omaa kotia, josta löytyisi kisukaveri/-kavereita seuraksi.

Safiyalla on tullessaan ollut pennut alla ja hän on ollut todella arka ihmisiä kohtaan, pennut ovat sitemmin löytäneet omat kotinsa ja nyt olisi Safiyankin aika löytää omansa.

Olemme tehneet Ensikodissa paljon töitä Safiyan luottamuksen ansaitsemiseksi ja Safiya antaakin jo hänelle sen sopiessa silittää sekä rapsuttaa, jolloin hän yleensä puskee ja kehrää tyytyväisenä. Päivät Safiya ottaa rennosti tarkkaillen kodin touhuja etäältä tai telmimällä kissakaverin kanssa. Safiya säikkyy välillä kovia ääniä sekä nopeaa lähestymistä ja tällöin saattaa jopa sähistä ihmisille. Tätä arkuutta ollaan onneksi voitettu vähän päivä päivältä sillä Safiya on kova ottamaan mallia Ensikodin muiden kissojen kiltistä käytöksestä. Sosiaalinen ja ihmisrakas kissakaveri olisi siis mainio malli tytölle.


Safiyasta parasta päivissä on ruoka-ajat ja hän onkin kovin perso erilaisille kissanherkuille joiden avulla hänen kanssaan on varmasti helppo luoda luottamussuhdetta uuteen ihmiseen.

Vaikka tavanomaisilla leluilla leikkiminen ei ole ainakaan vielä herättänyt Safiyassa innostusta niin aktivointilelut ja aivopelit joihin saa kuivanappuloita tai herkkuja ovat olleet tämän herkkusuun mieleen.

Safiya kehittyy huimaa tahtia ja nyt olisikin hänen aika luoda tätä kiintymystä jo omaa omistajaa kohtaan. Ajan kanssa tästä tytöstä uskon kuoriutuvan kultaisen ja sosiaalisen kisuseuralaisen.


Safiya on sterkattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu sekä testattu fiv/felv-negatiiviseksi.

Sopisiko Safiya sinun uudeksi perheenjäseneksi?
Ota yhteyttä ja kerro millaista kotia voisit tarjota: kummakisutati [at] gmail.com

Interested to get more info about Safiya in English?
Contact via email: kummakisutati [at] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle