Säde, Lahti


09.05.2020

Säde on noin 1-vuotias kaunis tyttökissa, joka löydettiin Kankaanpäästä samoilemasta jäteasemalta. Ensikotiin päästyään Säde jännitti alkuun kovasti ihmistä ja pari ensimmäistä viikkoa piiloutui kaappiin ihmisen lähestyessä, mutta pikku hiljaa ruokalahjusten myötä Säde alkoi oivaltaa että käden lähestyminen on itse asiassa ihan hyvä juttu.


Varsinainen muutos nähtiin kun Säde pääsi tapaamaan toista samassa asunnossa majailevaa rohkeampaa kissaa. Ystävystyminen tapahtui nopeasti ja kaverin mukana Säde on rohkaistunut jo viikossa todella paljon, tulee nuuhkimaan ihmisen sormia ja ottamaan herkkuja, ja pariin kertaan on saanut poskeakin silittää lahjuksen annettuaan. Säde myös liikkuu ja oleskelee rohkeasti asunnossa, eikä enää juuri säiky ellei ihmisen toiminta pääse yllättämään.


Säde on utelias ja todella leikkisä, ja innostuu erityisesti huiskaleluleikeistä ihmisen kanssa. Kissakaverin kanssa leikkii mielellään jahtaus- ja painileikkejä, ja yhtä lailla tykkää myös käpertyä kaverin viereen nukkumaan.


Säteelle on maistunut niin märkäruoka kuin kuivamuonakin, ei ole toistaiseksi nirsoillut ruoan suhteen. Säde on ollut ensikodissa viljattomalla ja sokerittomalla ruokavaliolla ja samanlaisen laadukkaan ruuan tarjoaminen olisi toiveena myös loppuelämän kodissa. Laatikkoa osaa myös käyttää moitteettomasti.
Koska kissakaverilla on ollut näin positiivinen vaikutus Säteeseen, hänelle haettaisiinkin loppuelämän kotia toisen kissan kaverina. Kissakaveri saisi mieluusti olla nuori ja leikkisä, koska Säteellä riittää loputtoman tuntuisesti energiaa leikkimiseen.


Säde luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna. Häntä voi sopimuksen mukaan tulla tapaamaan ensikotiin Lahteen.

Jos Säde kuulostaa sopivalta leikkikaverilta, ota yhteyttä virtaree [a] gmail.com. Kerrothan samalla millainen koti Sädettä odottaisi!


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle