Säde, Huittinen


02.05.2019

Säde on kolme ja puolivuotias seurallinen tyttökisu. Hänet on jo valmiiksi sirutettu, madotettu, leikattu ja rokotettu. Säde ei missään nimessä ole arka kisu vaan on kaikessa aina mukana ja kaipaa kovavasti huomiota ja aktiviteetteja. Säde asustaa meillä Huittisissa ensikodissa ja tulee hienosti toimeen kissamme kanssa.

Säteen mielestä kaikken parasta tekemistä on ihmisen paijattavana oleminen, sylissä nukkuminen, ikkunasta lintujen bongailu ja kaikki rapisevan tai kissanminttua sisältävän lelun pompottelu :) Säde rakastaa lapsia eikä ole lainkaan arka vieraita kohtaan. Säde kaipaa kovasti seuraa toisesta kissasta ja kaveri olisi hyvä olla tulevassa kodissa valmiina tai valmius ottaa kaksi kissaa samaan aikaan.
Säteellä on ensikodissa ollessaan ollut yksi kohtaus (kahden kuukauden aikana) joka oli epilepsia kohtauksen tapainen. Epilepsiaa ei kuitenkaan hänellä olla pystytty todentamaan mutta kohtauksen uusiessa on mahdollista aloittaa epilepsian estolääkitys. Säde on täysin sisäsiisti ja kaikkiruokainen.

Yhteydenotot sähköpostilla; ansku8.94 [a] gmail.com
tai puhelimitse 0504388498


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle