Roo, Kuru


22.01.2019

Roo on nyt kastroitu ja siirtynyt pentukategoriasta aikuisten puolelle. Roo onkin kasvanut isoksi ja kauniiksi pojaksi meripihkasilmineen. Myös arkuus on hieman haihtunut, Roosta on tullut mahdoton jaloissa kiehnääjä ja kehrääjä. Silittäminen on ihan parasta, kunhan se tehdään rauhallisesti ja välttäen äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä. Roo ei siis ole ihan paras vaihtoehto pienten lasten seuraan tai kovin vilkkaaseen kotiin.

Koska Tigger ja Roo täydentävät toisiaan ja tukeutuvat paljon toisiinsa (Tigger ei juurikaan välitä muista), pojat tarvitsevatkin yhteisen kodin. Muita kissoja toki uudessa kodissa saa olla, mutta pääasia on, että veljekset pysyvät yhdessä.

Roo on punainen poikapentu, Tiggerin ja Winnie the Poohin veli. Pennut otettiin talteen erään kesämökin pihapiiristä emonsa kanssa.

Veljekset ovat syntyneet arviolta viime heinäkuussa. Ovat aloittaneet elämänsä ilman ihmiskosketusta, joten ovat vielä hiukan ujoja. Roo varsinkin mielellään pakenee paikalta, mutta on ihan kiltti ja antaa suosiolla silittää, vaikkei siitä vielä nautikaan.

Pojat ovat saaneet rokotuksen ja useita matokuureja.

Yht.otot ja lisätiedot sähköpostilla: sari.heikkila [a] netti.fi tai puhelimitse iltaisin 044-5255267


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle