Romulus, Espoo


23.05.2019

Mjau, olen Romulus-poika, jäntevä jössikkä kotoisin Alavudelta Pohjanmaalta. Elin oman onneni nojassa maalla isossa populaatiossa elämäni alkutaipaleen kunnes tulin ensikotiin maaliskuussa. Kukaan ei tiedä ikääni tarkkaan mutta luultavasti olen nuori poikamies.

Alussa olin ensikotiin tullessani hyvin arka ja epäluuloinen, piileskelin vain sohvan alla päivätolkulla. Olin niin järkyttynyt ihmiskotiin muutosta, etten osannut kuin tuijottaa eteeni apaattisena, reagoimatta mihinkään virikkeisiin.

Nyt olen jo hyvin kesyyntynyt ja tottunut noihin huumaneihin jotka ruokkivat ja pitävät huolta minusta. Minua saa jo rapsuttaa ja silitellä mutta syliin en tykkää tulla, ainakaan vielä pitkään aikaan. Kun minua silittää tai rapsuttaa leuan alta, niin useimmiten lähtee käyntiin äänekäs kehruukone.

Eniten tykkään katsella lintuja ja oravia ikkunan läpi, sekä leikkiä leluilla… suosikit ovat huiska jota voi jahdata, sekä kaikenlaiset pallot ja hiiret. Minulla on ihan mukavat oltavat mutta mielelläni löytäisin jo sen ikioman kodin missä saisin viettää mukavia kissanpäiviä loppuelämäni ajan.

Paras kaverini on Remu, jonka kanssa leikimme yhdessä, nukumme usein vierekkäin ja pesemme toisiamme. Olisi maailman paras juttu jos saisimme muuttaa yhteiseen kotiin !

Minua Romulusta saa tulla katsomaan ensikotiin Espoon Lippajärvelle kun vaan aika sovitaan etukäteen ( riikka.maaria.lehtinen [a] gmail.com tai 050 5500887 ).

Romulus luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna ja useaan kertaan madotettuna.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle