Remus, Kuru


07.10.2019

Rempsukka Remus on jo kasvanut oikean kollin mittoihin, on siis  kovasti komia miäs. Koostaan huolimatta Remus on näitä herkkiä poikia, helposti pelästyy ja vetäytyy turvalliselle hyllylleen tarkkailemaan tilannetta. Nopeasti menee kuitenkin kehruukone päälle ja silittely on oikein mukava juttu.

Rauhallinen koti olisi siis hakusessa, esim. pienet lapset saattavat olla liian pelottavia Remuksen mielestä, koska ei ole niihin missään vaiheessa tottunut. Leikkisyyttä tietenkin löytyy, koska on kyse nuoresta kissasta. Sen varjolla saisikin Remuksen varmaan tottumaan helpommin uusiin asioihin ja uusiin ihmisiin. Ja tietty kinkku- ja kalkkunaleikkeleet ovat suora tie tämänkin miehen sydämeen.

Remus kävi kastraatioleikkauksessa ja siirtyi näin ollen pentukategoriasta aikuisten puolelle. Kehitystä on tapahtunut myös kesyyntymisessä; Remus kiehnää kovasti, kehrää ja haluaa silityksiä. Mutta vain omassa turvapaikassaan, korkealla hyllyllä, lattialla tai muualla huoneessa edelleen väistää kättä ja juoksee karkuun. Suuntaus on kuitenkin oikea ja ajan kanssa tuokin käyttäytyminen varmasti muuttuu.

Remus on viime kesänä syntynyt poikapentu. Hieman arastelee vielä ihmistä, mutta muitten kissojen seurassa leikkii ja riehuu normaalin pennun tavoin.

On kaikkiruokainen ja vessa-asiat hallitseva. Saanut rokotuksen, madotuksia ja sirun.

Luovutetaan nuoren kissan kaveriksi.

Yht.otot ja lisätiedot s-postitse sari.heikkila [a] netti.fi tai 044-5255267 (tekstiviesti)


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle