Remu, Espoo


23.05.2019

Mjau, olen Remu-poika, vikkelä ja reipas poikakissa kotoisin Alavudelta Pohjanmaalta. Elin oman onneni nojassa maalla isossa populaatiossa elämäni alkutaipaleen kunnes tulin ensikotiin maaliskuussa. Kukaan ei tiedä ikääni tarkkaan mutta luultavasti olen vielä aika nuori poikamies.

Ensikotiin tullessani olin jo valmiiksi aika reipas ja utelias, en pelännyt uusiakaan ihmisiä vaan halusin tutkia paikat tarkasti ja olla kaikessa mukana mitä tapahtuu. Olen hyvin utelias ja mielelläni tungen jokaiseen koloon mihin voi päästä, varsinkin kaappien sisällöt kiinnostavat.

Minua saa mieluusti rapsuttaa ja silitellä niin paljon kuin vaan mahdollista, mutta syliin en tykkää tulla, ainakaan vielä. Voin kyllä tulla kainaloosi kun makoilet sohvalla, minusta saa kivan ja pehmeän päiväuni-kaverin. Kun minua silittää tai rapsuttaa leuan alta, alan hyrisemään hiljaa.

Tykkään kovasti katsella lintuja ja oravia ikkunan läpi, sekä leikkiä leluilla… suosikit ovat huiska jota voi jahdata, sekä kaikenlaiset pallot ja hiiret. Raapimapuu on kovassa käytössä, ja iltaisin ja öisin riehutaan kovasti. Minulla on ihan mukavat oltavat ja pidän hauskaa joka päivä ensikodissa, mutta mielelläni löytäisin jo sen ikioman kodin missä saisin viettää mukavia kissanpäiviä loppuelämäni ajan.

Paras kaverini on Romulus, jonka kanssa leikimme yhdessä, nukumme usein vierekkäin ja pesemme toisiamme. Olisi maailman paras juttu jos saisimme muuttaa yhteiseen kotiin ! Voisitko sinä olla se huumani joka huoliin meidän molemmat kodittomat poikamiehet ?

Minua Remua saa tulla katsomaan ensikotiin Espoon Lippajärvelle kun vaan aika sovitaan etukäteen ( riikka.maaria.lehtinen [a] gmail.com tai 050 5500887 ).

Remu luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna ja useaan kertaan madotettuna.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle