Primadonna, Ylöjärvi


27.11.2018

Primadonna, n. 1.v tyttökissa tuli ensikotiin löytöeläintalolta marraskuun puolivälissä. Primadonna sai löytöeläintalolla kaverikseen Surku-kissan ja ovat tukeutuneet uuden jännän elämän äärellä toisiinsa. Kissat ovat peräisin isosta populaatiosta. Primadonna ja Surku toivovatkin yhteistä tulevaa omaa kotia. Mikäli molemmille löytyisi sopiva kissakaveri ja koti voin harkita myös erikseen luovuttamista.

Primadonna on Surkua rohkeampi, koreileva kisu. Suuret vihreät silmät ovat kauniit ja kissa näyttää oman arvonsa tietävän. Ulkoa loukutetuksi kissaksi Primadonna on varsin kesy ja antaakin raaputtaa ja käsitellä. Kuitenkin välillä saattaa vielä pelätä kovia ääniä ja luikkia karkuun jos pelko vie voiton. Primadonna saattaa pelästyessään myös sähistä, ja välillä muutenvaan päästää sähiseviä ääniä, mutta ei ole kuitenkaan aggressiivinen ja jos sille nätisti puhuu ja tarjoaa tämän jälkeen kättä haisteltavaksi niin rauhoittuu. Myös silittää antaa. Primadonna onkin hyvin tietoinen palvelijoidensa velvollisuuksta ja osoittaa sähinällä jos ei jostakin asiasta pidä. Kuitenkin vallan kiltti kissa.

Primadonna luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna ja loishäädettynä. Primadonna hieman kesyyntyy vielä ensikodissa ennen operaatioita. Vapaasti ulkoilevaksi Donna ei viitsi enään lähteä.

Mikäli kiinnostuit kissoista laita sähköpostia ja kerro miksi olisit hyvä koti kissoille. Vastaathan samalla kisun sivuilla oleviin kissanottajan kysymyksiin ja kerrot itsestäsi ja kodistasi. Kissoja saa tulla katsomaan Ylöjärvelle.

Yhteydenotot: wilmatuominen94 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle