Pikku Myy, Tampere (Varattu)


28.07.2020

Ensikotiin saapuessaan Pikku Myy asteli rohkeasti ulos kopastaan, tutki alueen ja hakeutui sitten saman tien kotihoitajan viereen kehräten kiehnäämään. Tämä noin 3-vuotias tyttö on elänyt kotikissana, ja sen kyllä huomaa, että ihmisen huomio on mieleen. Myy kellahtaa näyttävästi lattialle ja antaa rapsuttaa myös mahasta, syliin nostaminenkaan ei näytä häiritsevän Myytä. Nimestään huolimatta Myy ei ole kovin pikkuinen, painoa tytöllä on tällä hetkellä 5,4 kg, ja sitä olisi varaa hieman pudottaa. Myyllä on tassuissaan ylimääräiset varpaat, joista ei ole haittaa.

Kaikkiaan Pikku Myy vaikuttaa olevan rohkea, sosiaalinen ja hellyydenkipeä kissa, joka sopisi varmasti monenlaiseen kotiin. Myy on aiemmin asunut toisen kissan kanssa, ja uudessakin kodissa olisi hyvä olla kissakaveri. Kotihoitopaikassa Myy on päässyt näkemään myös ison koiran, ja ensikohtaamisen perusteella uskoisin, että Myy sopeutuisi myös rauhallisen koiran kaveriksi.

Myy luovutetaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, steriloituna ja FIV-testattuna.

Mikäli luulet, että tässä voisi olla sinun tuleva kehrääjäsi, niin ota yhteyttä sähköpostiin momotilli [at] gmail.com ja kerro millainen koti sinulla olisi tarjota. Pikku Myy on kotihoidossa Tampereella.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle