Pii, Helsinki


11.04.2020

Pii on noin vuoden ikäinen pienen pieni tyttökissa. Pörröistä kissaa silittäessä tuntuu kuin vanupalloa käsittelisi.

Monet asiat suuressa maailmassa pelottavat pikkuruista kissaa, mutta leikkiminen on yleensä sen verran houkuttelevaa, että pelot voi vähäksi ajaksi unohtaa. Narujen perään kurottelu ja hyppeleminen on mahtavaa ja pallot saavat Piin tassuissa kyytiä. Rapsutuksia on alettu arvostamaan, erityisesti leukarapsuja.

Pii ei uskalla vielä liikkua asunnossa vapaasti koko ajan, vaan valitse mieluummin paikan jossa tuntee itsensä turvalliseksi ja tarkkailee ympäristöään sieltä. Hiekkalaatikon käyttö on vähän niin ja näin. Hiekkalaatikko konseptina ymmärretään, mutta sinne ei alussa haluttu matkata, vaan asiat tehtiin mieluummin lähimpään Piin mielestä sopivaan paikkaan. Hiekkalaatikon käyttö on sujuvoitunut, ja nyt Pii käyttää hiekkalaatikkoa vaivatta, kunhan laatikko on mahdollisimman matala.

Uusia kissoja jännitettiin aluksi, mutta nykyään niiden kanssa uskalletaan jo leikkiä iltavillien aikaan. Piitä ei luovuteta ainoaksi kissaksi.

Piitä voi tulla katsomaan ensikotiin. Ota yhteyttä ja kerro vähän millaisen kodin haluat tarjota Piille. elisa.o.kallio [at] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle