Patuliina, Kankaanpää


05.02.2019

Äärettömän söpö Patuliina etsii omaa kotiaan yhdessä Mustun kanssa. Mustu ja Patuliina tulivat yhdessä ensikotiin. Molemmat olivat todella arkoja, mutta selkeästi olivat aiemminkin olleet ihmisten kanssa tekemisissä.

Patuliina on leikkisä ja utelias. Vaikka arkuus edelleen vaivaa ja ihmisen kosketus on vielä liian pelottavaa, Patuliina liikkuu siitä huolimatta rohkeasti ihmisten, muiden kissojen ja koirien joukossa. Aamuisin Patuliina ja Mustu tulevat odottamaan omaa ruoka-annostaan keittiöön. Silloi Patuliina tulee hyvinkin lähelle ihmistä.

Patuliina pystyy käsittelemään, kun hänet ottaa kiinni. Eläinlääkäri käynnit ovat sujuneet hyvin, eikä Patuliina ole laisinkaan agressiivinen, vaikka vähän pelottaakin. Myös madotukset ovat onnistuneet hyvin.

Patuliina ja Mustu toivoisivat omaa yhteistä kotia, jossa olisi suhteellisen rauhallista kesyyntymiseen kannalta. Vaikka lapsiin ovatkin molemmat tottuneet ja erilaisiin ääniin. Tätä söpöä kissaparia pääsee katsomaan Kankaanpään ensikodissa. Patuliina luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja rokotettuna.

Yhteydenotot: karoliina.saippa [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle