Pate, Helsinki


16.02.2020

Pate on noin 6-vuotias iso poika. Ihmisistä Pate ei suuremmin perusta vaikka on asunut näiden parissa jo pari vuotta. Yllättäviin liikkeisiin ja liikoihin lähentelyihin reagoidaan ahkerasti sähisemällä. Lepäävää Patea voi varovasti rapsutella leuasta, mutta muina aikoina kaikenlainen koskettelu on Patesta hyvin epäilyttävää.

Mielipuuhiin kuuluu kaverikissan kanssa nukkuminen ja painiminen, pallojen kanssa leikkiminen ja valeriaana-hiirten nuuskuttelu. Ruoka on on myös Paten sydäntä lähellä, mutta ikävä kyllä ylipainon vuoksi Pate ei voi sitä ihan niin yltäkylläisesti nauttia kuin haluaisi.

Patelle sopivassa kodissa riittäisi sille kärsivällisyyttä. Patesta ei välttämättä ikinä tule helposti käsiteltävää, sylikissasta puhumattakaan, mutta toivottavasti Patelle olisi jossain koti, jossa sitä arvostettaisiin sellaisena kissana kuin Pate on. Patella on ylipainoa ja tarvitsee terveydellistä huolenpitoa. Patea ei luovuteta ainoaksi kissaksi.

Ota yhteyttä jos haluat kuulla Patesta lisää tai olet kiinnostunut tarjoamaan Patelle kodin. Patea voi tulla katsomaan ensikotiin Helsinkiin.

Yhteydenotot: elisa.o.kallio [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle