Pate, Helsinki


11.06.2020

Pate on noin 7-vuotias arka poika. Ihmisistä Pate ei suuremmin perusta vaikka on asunut näiden parissa jo pari vuotta. Tuttujen ihmisten parissa Pate uskaltaa rentoutua, mutta jos jotain yllättävää tapahtuu tai ihmiset liikkuvat liian nopeasti, Pate ilmoittaa paheksuntansa ahkeralla sähinällä. Lepäävää Patea voi rapsutella leuasta, ja viimeaikoina jopa kunnolla silittää. Näinä hetkinä Pate vaikuttaa rapsuttelusta myös kovin nauttivan. Vieraat järkyttävät Patea syvästi ja vierailujen ajaksi Pate muuttuu sängyn alla eläväksi käärmeenpesä-simulaatioksi.

Mielipuuhiin kuuluu kaverikissan kanssa nukkuminen ja painiminen, pallojen kanssa leikkiminen ja valeriaana-hiirten nuuskuttelu. Ruoka on on myös Paten sydäntä lähellä, ja Patelle kertyykin helposti ylipainoa jos Pate saa päättää syömisistään. Hiekkalaatikolla on asioitu hyvin. Patella on ollut vaivaa ärtyneestä suolesta johon on ensikodissa auttanut lääkitys ja tiukka ruokavalio.

Patelle sopiva koti olisi pitkäjänteinen ja haasteista pitävä. Paten luottamisen voittamiseen tarvitaan paljon työtä. Paten kesyyntyminen on edennyt, vaikkakin hyvin hitaasti ja tulevan kodin olisi tärkeä panostaa tähän myös jatkossa. Pate ei välttämättä ikinä tule olemaan helposti käsiteltävä ja tulevan kodin tulisi varautua arvostamaan Patea sellaisena kissana kuin Pate on. Patea ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Pate on tullut helposti juttuun erilaisten kissojen kanssa pienten alkusähinöiden jälkeen.

Ota yhteyttä ja kerrothan itsestäsi hieman, jos olet kiinnostunut tarjoamaan Patelle kodin. Patea voi tulla katsomaan ensikotiin Helsinkiin.

Yhteydenotot: elisa.o.kallio [at] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle