Onyx, Kuru


26.01.2020

Onyx on nuori, ehkä pari-kolmevuotias, kissatyttö isosta populaatiosta. Ensikotiin tullessaan Onyxillä oli mukanaan kolme pentua, jotka piti ensin kasvattaa isoiksi ja valmiiksi uusiin koteihin. Nyt pennut ovat lähteneet ja Onyx etsii itselleen sitä loppuelämän kotia.

Onyx on vielä vähän arkajalka; silittäminen tuntuu yllättävän hyvältä, mutta silti pitää olla vielä varuillaan ja tarkkailla kohti ojentuvaa kättä. Mitään agressiivista asennetta Onyxillä ei ole, väistääpä vaan pois, kun liikaa alkaa ahdistaa.
Kesyyntyminen on kuitenkin edennyt vauhdikkaasti. Kun tämä perhe saapui ensikotiin, Onyx-emo oli aikamoinen she-devil (tai uskotteli olevansa) ja sähisi tarmokkaasti kun vain sinne päin vilkaisikin. Nyt on toinen ääni kellossa ja tosiaan varovainen silittäminenkin jo onnistuu. Tästä populaatiosta tulevilla tuntuu myös olevan vahva taipumus sylikissoiksi ja superkiehnääjiksi, kunhan ensin pääsevät alkukauhustaan ja -epäluulostaan.

Onyx on rokotettu, leikattu ja sirutettu, täysin lähtövalmis siis. Onyxia ei luovuteta ainoaksi kissaksi. Treffit Onyxin kanssa voi sopia sähköpostitse sari.heikkila [a] netti.fi Kurun Poikelukseen.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle