Mustu, Kankaanpää


05.02.2019

Hiljainen, ujo ja vaatimaton. Mustua voisi luonnehtia ”helpoksi” kissaksi. Kenenkään kanssa hän ei riitele, eikä muutoinkaan pidä itsestään meteliä. Mustu ei ole villikissa, vaikka hänet ulkoa loukutettiinkin. Vaikka hän pelkää ihmistä ja on varautunut useimmiten, hänestä voi silti huomata, että ihmisten läheisyys on hänelle tuttua.

Mustua ei pääse vielä silittämään, mutta hän ei enää lähde välittömästi karkuun. Eläinlääkärikäynnit ovat sujuneet, kun Mustun on vain ottanut kiinni ja laittanut koppaan. Hän ei ole ollut lainkaan vihamielinen.

Mustu uskaltaa jo tulla Patuliinan kanssa yläkertaan, missä ovat ihmiset ja muiden kissojen yhteinen aamuruokailu. Molemmat kirmaavat täyttä päätä odottamaan omaa annostaan. Uteliaisuus on voittanut ja he oleskelevat milloin missäkin huoneessa ja tulevat toimeen kaikkien ensikodin kissojen kanssa.

Mustu elää tiiviisti yhdessä Patuliinan kanssa. Yhdessä heidät loukutettiinkin. Mustulla olisikin hyvä olla kissakaveri uudessa kodissa. Sellainen, joka rohkaisee häntä, eikä dominoi liikaa.

Mustu luovutetaan kastroituna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna. Mustua voi tulla katsomaan Kankaanpään ensikotiin.

Yhteydenotot: karoliina.saippa [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle