Mustiina, Lempäälä


07.07.2020

Hei, olen Mustiina, noin kolmivuotias mysteerinen ja myyttinen kissahahmo, yön ja varjojen kuningatar, jota ensikodissa on nyt jonkin aikaa päästy ihailemaan. Ihmiset ovat minusta lähinnä epäilyttäviä, ja kierränkin heidät mielellään kaukaa. Vietän suurimman osan ajastani piilossa, ja olenkin ehkä piiloutumisen maailmanmestari – jopa siinä määrin että ensikotiin on alkanut epäilemään minun osaavan kaikkoontua ja ilmiintyä. Pitkäjänteiselle kissan palvelijalle tarjoan kuitenkin pieniä ilonhetkiä joka päivä ilmaantumalla aina välillä hipihiljaa näköpiiriin, ja hiippailen asioimaan hiekkalaatikolla tai naukkailemaan tarjottavia. Tykkään erityisesti leikkiä varrellisilla kissaleluilla, joilloin vielä hieman epäilyttävät ihmiset eivät pääse liian lähelle minua. Osaan loukkaantua syvästi pakottavista toimenpiteistä, kuten kuljetuskoppaan laittamisesta, ja saatan sen jälkeen olla jonkin aikaa vielä epäilevämpi ihmisiä kohtaan.

Paras ihmisystäväni on tällä hetkellä 8 vuotias minua kunnioittava ihmispentu, jonka annan joskus myös silittää itsenäni. Ensikodin muita kissoja olen tähän asti väistänyt, eikä ongelmia muiden kissojen kanssa ole ilmennyt. Olen kuitenkin sen verran varovainen, että voimakastahtoisten kissojen kanssa en välttämättä tule toimeen. Olen kuitenkin pohjimmiltani leikkisä ja hyväntahtoinen, ja kaipaan kovasti kuninkaallisen kohtelun loppuelämän kotia, joka pitkäjänteisesti haluaisi sitoutua tuomaan kaikkia ihania piirteitäni esiin!

Mustiina luovutetaan uuteen kotiin rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna. Mustiinasta on otettu FIV ja FeLV testit ja molemmat ovat negatiiviset. Häntä voi sopimuksen mukaan tulla tapaamaan ensikotiin Lempäälään

Jos kiinnostuit Mustiinasta, otathan yhteyttä sähköpostitse helvi.lainekallio [at] gmail.com. Kerrothan viestissäsi millainen koti ja kissakaveri Mustiinaa odottaisi! Mitä kattavammin jaksat kirjoittaa, sitä paremmin ensikoti voi arvioida, sopiiko Mustiina juuri teille asumaan!


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle