Milli ja Molli (pennut), Salo


17.10.2020

Milli ja Molli ovat n. 5kk vanhat siskokset jotka ovat valmiita etsimään omia kotejaan. He saapuivat ensikotiin epäillen ja jaksoivat kiukutella eristyksen ajan. Kun heidät siirrettiin isojen kissojen kanssa samaan tilaan olivat he alkuun varuillaan mutta totuttua nukkuvat muiden kisujen kanssa sekä saattavat rohkeina tulla sohvalle viereen nukkumaan jos siinä on kesy ja kiltti kissa näyttämässä mallia.


Valkokauluksinen Milli on sisaruksista rohkeampi. Tulee muiden kissojen mukana lähemmäs ja kehrää kovaan ääneen kuin moottori hyrräisi.


Molli on sisaruksista sävyltään tummempi ja kooltaan hieman isompi ollessaan esikoinen. Ollessaan varauksillisempi ja säikympi ottaa hän paljon mallia pikkusiskostaan mutta pysyttelee etäämpänä. Molli on myös etäisempi muihin kissoihin pitäen väliä mutta silti uteliaana ei malta olla liian kaukana.

Nämä kaksi hyvin aktiivista ja leikkisää kakaraa ovat sisäsiistejä sekä kaikki ruokaisia. Rokotettu, madotettu sekä sirutettu.
Kumpaakaan ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Yhteydenotot sähköpostilla tai viestitse: Taru S // kisut.turku [a] gmail.com tai 044-9788331


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle