Mette ja Elisa, Järvenpää (Varattu)


09.09.2020

Mette ja Elisa ovat nuoria tyttöjä, n. 2 v. Kisut selvisivät viime talvesta ulkona, ja keväällä saatiin loukun kautta sisälle ensikotiin. Mette ja Elisa synnyttivät ensikodissa kahden viikon välein. Heillä on sanaton sopimus yhteishuoltajuudesta, ja he hoitavat/imettävät pentuja yhdessä, niin ihana seurata tätä hoivaa ja rakkautta❤️ Nyt pennuilla on tiedossa omat kodit ja on aika aloittaa Meten ja Elisan oman kodin etsintä.

Mette on upea valkovoittoinen pitkäkarvainen kissa, turkki on nyt ajeltu, koska oli löydettäessä niin huopaantunut. Metteä saa silittää, ja pieniä hoitotoimenpiteitä voi rauhassa suorittaa. Ihana kehräys kuuluu, kun leuan alta rapsuttaa. Elisa on hiukan Metteä arempi, mutta siihenkin saa koskea ja varovasti silittää. Mette ja Elisa tykkäävät painia ja juosta yhdessä, he leikkivät yhdessä pentujen kanssa ja rakastavat foliopalloja.

Mette ja Elisa ovat niin nuoria, että heistä kuoriutuu kyllä täysin käsiteltäviä ja siliteltäviä kotikissoja. Tytöt ovat kokeneet paljon yhdessä, ja siksi etsimme heille yhteistä rakastavaa loppuelämän kotia. Elisa ja Mette ovat valmiita omaan kotiin syyskuun alkupuolella. He ovat luovutettaessa leikattuja, useasti madotettuja ja sirutettuja. Heidät luovutetaan vain sisäkissoiksi!

Tytöt asustavat ensikodissa Järvenpäässä, missä heihin voi käydä tutustumassa. Yhteydenotot: kati.ylinen [at] jarvenpaa.fi.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle