Melli, Helsinki


24.03.2019

Melli on 12-vuotias ihana ja ihmisrakas Devon Rex neiti, joka hurmaa kaikki vastaantulijat valloittavalla luonteellaan ja erikoisella ulkonäöllään. Omistajan ulkomaille muuton takia Melli ja ystävänsä Kiki etsivät uutta loppuelämän kotia missä viettää eläkepäiviään.

Melli on Devon Rexien tapaan suhteellisen pienikokoinen menninkäiskissa, jolla on pienet ja soikeat tassut, paikoin karvaton ja hieman kihara turkki, ja suuret korvalehdet. Devonin ilme tulee olla hiukan julma mikä luo hämmentävän ristiriidan sen ystävällisen luonteen kanssa.

Mellin luonne onkin vertaansa vailla. Se kiintyy omistajaansa nopeasti ja haluaa jatkuvasti olla rapsutettavana sylissä tai tarkkailla omistajansa puuhia lähietäisyydeltä. Kotiin tullessa se juoksee innoissaan ovelle vastaan ja nukkuu mielellään omistajansa vieressä. Jos haluat kissan joka on ennen kaikkea perheenjäsen ja joka mielellään pitää sinulle seuraa vaikka koko päivän, hassutteleva pikku Melli on täydellinen valinta.

Harvinaisesta rodustaan huolimatta Melli on erittäin helppo hoitoinen. Se on kaikkiruokainen ja kova syömään, ei ole koskaan sähissyt eikä raapinut, on täysin terve ja sisäsiisti, eikä tykkää ulkoilusta. Siitä ei lähde myöskään karvaa joten sitä ei tarvitse harjata. Se on myös rohkea ja vastaanottaa vieraatkin samalla innokkuudella kuin omistajansa.

Suomen Devon Rex Ry:n sivuilla rodun luonnetta kuvaillaan näin:

”Devon rex on erittäin ihmisorientoitunut rotu ja niiden uteliaisuus onkin
suorastaan legendaarista. Mitä ikinä kotona puuhasteletkin – teet sen devon rexin kanssa. Tiskaus, takanlämmitys, saunominen – devon rexiltä onnistuu kaikki! Devon rexiä sanotaan usein hyvin koiramaiseksi roduksi, sillä se on hyvin älykäs, vilkas, yltiösosiaalinen sylissä viihtyvä kehruukone, joka heiluttaa häntäänsä tyytyväisyyden merkiksi. Myös apinamaisia piirteitä devon rexistä löytyy, sillä kodinaskareet suoritetaan yleensä omistajan olkapäällä keikkuen. . ”

Melli luovutetaan mielellään ystävänsä Kikin kanssa, jonka kanssa se on ollut pitkään yhdessä. Devon Rexin rodun sosiaalisuuden vuoksi sillä kannattaakin aina olla seuraa, ettei se pitkästy.

Mellistä on pidetty erinomaista huolta ja se on sirutettu, rokotettu ja leikattu. Sen mukana tulee myös Suomen Kissaliiton myöntämä rekisterikirja.

Melliä voi tulla katsomaan Helsingin Punavuoreen.

Yhteydenotot; marilla.visuri [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle