Mariina, Säkylä


19.10.2017

Mariina on 4-vuotias tyttönen, joka tuli tiineenä Kisulle. Pennut syntyivät 17.4.2016, ja ovat nyt lähteneet omiin koteihinsa. Mariinan piti ensin palata alkuperäiseen kotiinsa, mutta koska on niin hienosti kesyyntynyt ja sopeutunut sisällä oloon,  se saikin luvan etsiä omaa uutta kotia sisäkissana Kisun kautta.

8.1.2017

Mariina viihtyy omissa oloissaan, mutta liikuskelee ympäriinsä silloin kun haluaa. Kosketusta jännittää viellä mutta antaa silittää ja rapsuttaa rauhassa. Mariina viihtyy parhaiten aikuisten ihmisten seurassa joten ei sovellu lapsiperheeseen. Hän ei leluilla leiki eikä myöskään juurikaan muista kissoista piittaa joten sopii vanhemman kissan seuraksi tai harkitusti ainoaksi kisuksi.

31.3.2017

Mariina on reipastunut ja piristynyt huimasti, kun on ainoana kissana taloudessa. Alkanut leluilla leikkimään sekä raapimapuuta kynsimään. Mariina on saanut toverikseen ja armaakseen kisukisu Topin. Ensimmäinen kissakaveri jonka Mariina hyväksyy ja tätä seuraileekin. Ovat kuin vanha pari kun Topi kerran tuhahtaa ja Mariina tepsuttaa kiltisti luokse. Tämän vuoksi olisi ideaalia jos pääsisivät yhteiseen kotiin.

5.10.2017

Mariina on edelleen hieman ujo ja pelokas kissa, mutta selvää edistymistä on tapahtunut. Sitä tosin on voinut hieman haitata, kun joutuu välillä reissaamaan äidin ja isän luo mun mukana. Tulee ihan kivasti muiden kissojen kanssa toimeen. Pesee mielellään muita kissoja, mutta  Topi ei oikein tykkää siitä. Vaikka Mariina ei aina pidäkään silittämisestä niin siitä huolimatta se tulee nukkumaan joka yö mun ja Topin viereen:)Aamulla kun on ruoka-aika Mariina tulee pyörimään jalkojen viereen ja muutenkin ilmestyy paikalle heti kun kuulee että ruokaa annetaan. Mariina leikkii mielellään toisten kanssa tai itsekseen, mutta käyttäytyy aika väkivaltaisesti leluja kohtaan eli kannattaa vähän pitää silmällä.

Luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna sekä sirutettuna.

Yhteydenotot Terhi, terhi.k-h [a] luukku.com / 0400794352. Soittamalla saa parhaiten kiinni arkisin puoli neljän jälkeen, mutta viestiä voi laittaa päivisinkin.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle