Maija Poppanen, Kuru


06.06.2019

Maija Poppanen on nuori tyttö, ehkä parivuotias korkeintaan. Tuli ensikotiin kolmen pienen pennun kanssa. Pennut saivat viimein kodit ja nyt olisi Maijan vuoro päästä viettämään kissanpäiviä siihen omaan kotiin.

Maija on vielä sen verran arka, ettei anna koskea, mutta on kuitenkin selvästi tottunut ihmisen läsnäoloon. Jos ihminen puuhailee omiaan eikä kiinnitä Maijaan suurta huomiota, niin Maija istuskelee rauhallisesti tarkkailemassa hyvinkin lähellä. Melkein jo haistelee kättä, varsinkin jos siinä on kinkkuleikettä tai vastaavaa muuta herkkua.

Vaikka herkuista tykkääkin, ei Maija ole mitenkään kovin perso ruualle. Kaikki ruoka kuitenkin kelpaa eikä neitosta nirsoksi voi haukkua. Maija on ensikodissa saanut sekä teollista ruokaa että lihaa, kanaa, kalaa, kananmunia ym. ja kaikkea on kiltisti maisteltu. Vessan käyttö sujuu myös, olipa vessa-aineena sitten hiekkaa tai pellettiä.

Tällä hetkellä Maijalla on monta kissakaveria joiden kanssa tullaan hyvin juttuun ja ehkä leikitäänkin -silloin kun ihminen ei ole paikalla häiritsemässä. Joten yksinäiseksi kissaksi Maijaa ei luovuteta, vaan uudessa kodissa saisi olla yksi tai useampi kiva kissaseuralainen. Lähtövalmis Maija on vaikka heti; madotukset, rokotus, leikkaus ja sirutus on jo hoidettu, vain se koti puuttuu.

Maijaa voi tulla sovitusti tapaamaan Kurun Poikelukseen.

Parhaiten yhteyttä saa spostilla: sari.heikkila [a] netti.fi.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle