Luna, Helsinki


25.03.2019

Luna on pian seitsemänvuotias pirteäluonteinen ja liikkuvainen kissatyttö. Luna on kesy kodinvaihtaja joka tarvitsee nyt kodin jossa aktiivista kissaa jaksetaan leikittää.

Luna tarvitsee hieman aikaa tutustuakseen ja saattaa vaikuttaa hieman aralta ja vetäytyvältä aluksi. Päätettyään, että mitään arkailtavaa ei ole, kissasta tuleekin hyvin hellyden kaipuinen, ja hän myös muistaa vaatia huomiota. Sylissä Luna ei viihdy, ja hereilläoloaikana pitkäaikaisiin rapsutuksiin ei aina jakseta rauhoittua, mutta leikkejä ja nopeita paijauksia tullaan maukumalla hakemaan jos niitä ei ilman tajuta antaa.

Leikkisyyttä ja uteliaisuutta löytyy pienestä kissasta vaikka millä mitalla. Jos Lunalle ei keksi tarpeeksi tekemistä, saattaakin joutua yöllä heräämään äänekkäisiin vaatimuksiin. Kaikista mieluisinta leikkikalua ei ole vielä löytynyt, aika lailla kaikki kiinnostaa, tärkein asia tuntuu olevan vaihtelevaisuus. Ensikodissa Lunalla on ollut hauska tapa leikkiä varjojen kanssa ja myös ihmisten kanssa hippaa.

Edellisessä kodissa olevan dominoivan kissan kanssa Luna ei tullut juttuun ja tuli vetäytyväksi. Arkuuteen taipuvaiselle Lunalle olisi tärkeää, että tuleva kissakaveri ei olisi Lunaa pomottava.

Lunalla on hännässä mutka aiemmin elämässä tapahtuneen murtuman vuoksi. Se ei kuitenkaan ole enää kivulias eikä Lunan menoja haittaa. Edellisessä kodissa Luna on ainakin kerran pissannut muualle kuin hiekkalaatikkoon. Ensikodissa vastaavaa ei ole tapahtunut ja hiekkalaatikkoa on aina käytetty. Hiekalla peittäminen ei ole kuitenkaan Lunan mielestä mieluisaa puuhaa mikä saattaa aiheuttaa välillä pienen hajuhaitan.

Luna luovutetaan leikattuna, sirutettuna, rokotettuna ja madotettuna.

Lunaa voi tulla katsomaan ensikotiin Helsinkiin.

Yhteystiedot; Elisa, elisa.o.kallio [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle