Lili Marleen, Kangasala (Varattu)


07.10.2019

Lili Marleen on n. 3-vuotias suloinen pikkuinen äitikissa, joka loukutettin Kurusta. Lilillä on kaunis harmaavalkoinen turkki ja mitä somin pyöreä naama keltaisine nappisilmineen.

Elämä ihmisten luona oli aluksi kovin pelottavaa ja Lili piileskeli mieluiten saunassa ja ihmisten lähestyessä katseli heitä hyvin epäluuloisesti. Näpsäkkä tytteli oppi kuitenkin nopeasti, että pelottavilta kaksijalkaisilta saa hyvää syötävää ja pikkuisen häntä sai jo heti aluksi silittääkin, kun oli keskittynyt syömään jotain oikein hyvää.

Nyt Lili Marleen on jo kesyyntynyt kovasti. Lili tulee melko luottavaisesti pyytelemään pussiruokaa käheillä pikku naukaisuilla, kiehnäämään jalkoihin ja myös rapsutukset kelpaavat. Oleilee ihan itsevarmasti esillä ensikodissa, nukkuu sohvan käsinojalla, bongailee lintuja ikkunan takaa ja välillä jopa leikkii vähän kissanleluilla. Kookkaiden ihmisten äkkinäiset liikkeet pelottavat edelleen, mutta kouluikäisten lasten toilailuun on aika tottunut, eikä juuri siitä häiriinny.

Lilin pentu on jo muuttanut muualle ja pikkuäiti tuntuu olevan ihan tyytyväinen uuteen rauhallisempaan eloon ilman riehakasta vekaraansa. Eli ihan pennun tai muuten hirveän energisen kissan kaveriksi Lili ei välttämättä sovellu, rauhallinen kissakaveri voisi olla kiva, tai sitten ihan ainokaisen sohvanvaltaajan paikka.

Lili luovutetaan rokotettuna, madotettuna ja steriloituna.

Yhteydenotot: vappu.makkonen [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle