Lempi, Kotka


29.04.2019

Lempeä tervehdys!

Minä olen Lempi, n. 5-vuotias kissarouva, kotoisin Voikkaalta Kouvolasta. Etsin ikiomaa loppuelämän kotia. Paljon olen pikkukisuja maailmaan tehnyt, mutta ne ajat ovat takanapäin. En kaipaa ulos enää yhtään, nyt kun olen päässyt mukavaan lämpöiseen kotiin, jossa maukas ruoka tarjoillaan nenän eteen, ja saan ihanaa huolenpitoa ja rakkautta. En ollut oikein tottunut asumaan ihmisen kanssa, mutta pikkuhiljaa se alkoi sujumaan, kunhan ymmärsin ettei hän halua minulle mitään pahaa, pelkkää hyvää vain. Alkuun minulla olikin täällä lempinimi Suhina-Lempi, jaksoin nimittäin aika kauan sähistä uudelle ihmisystävälleni, ihan vaan varmuuden vuoksi. Minulta päästyy sähinät tosi helposti, sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti. Ja sitten on sellainen epäily, että minulla saattaa olla oikea korva kuuroutunut tai ainakin huono kuulo. Jos minua lähestyy liian hiljaa takaa oikealta, niin sitä pelästyessäni saatan suhahtaa vieläkin.


Ruokaan liittyviä saalistusleikkejä täällä leikitään päivittäin ja ne ovat minusta tosi hauskoja, olen innolla mukana ja tulen jo ajoissa odottamaan milloin aloitetaan. Välillä intoudun leikkimään pallon kanssa. Sitten meillä on ensikodin hoitajani kanssa joka ilta leikki, jossa hän piilottaa nameja sellaiseen pikkumökkiin ja minun pitää hakea ne sieltä. Olen tullut jo tosi taitavaksi siinä leikissä ja uskallan mennä sisälle mökkiin ihan kokonaan. Nykyisin nukun jopa päiväuniakin siellä, kuten kuvasta näkyy. Olen kyllä nähnyt, että joskus ne mökit lähtevät liikkeelle, kun kissa on siellä sisällä, mutta minun mökkini on toistaiseksi pysynyt vielä paikallaan. Uskallan myös hakea nameja hoitajani jalkojen päältä ja kädestäkin olen niitä syönyt, näitäkin harjoittelemme päivittäin. Eipä ole näköjään mitään pahaa tapahtunut, vaikka niin lähelle häntä olen uskaltautunut. Kosketus on minulle vielä outo juttu. Välillä ihmisystäväni minua ohimennen hipaisee, mutta se on kyllä aika arveluttavaa… No, kait minä siihenkin totun, se kun tuntuu olevan ihmisille tosi tärkeä juttu.


Täällä asuu muitakin kissoja, mutta minä olen sellainen matriarkka, että pidän heidät kurissa ja Herran nuhteessa! Kyllä he kaikki minua väistävät vaikka olisin vain paikallani. No olenhan minä ehkä joskus saattanut vähän huitaista heitä kohti… Mutta en minä ketään kiusaa enkä jahtaa, kunhan nyt muistuttelen kuka täällä on pomo. En erityisemmin edes kaipaa kissaseuraa, viihdyn omissa oloissani, joten sopisin mainiosti ainoaksi kissakaveriksi ihmiselle.


Ruuan suhteen en tosiaankaan ole nirso, onhan se nyt niin suuri etu, kun ei tarvitse itse metsästää ruokaansa! Ja kuppini tiskaan syötyäni putipuhtaaksi. Olisi aivan ihanaa, jos uudessa kodissani olisi sellainen jääkaappi, jossa on aina (hyla)kermaviiliä. Se on minusta erittäin herkullista!


Luonteeltani olen rauhallinen ja kiltti. Minua ei ole koskaan täällä tarvinnut komentaa, paitsi ehkä jossain ruuanjakotilanteissa, joissa olen ollut vähän ärhäkkänä muita kissoja kohtaan. Kukkaset saa olla rauhassa, en ole mikään vihertassu. Uudessa kodissani ei tarvitsisi olla mitään kattoon asti ylettyviä raapimispuita/kiipeilymahdollisuuksia, olen matalalla viihtyvää sorttia. Kuva, jossa olen ”tolpan nokassa” on ehkä korkein paikka, missä olen täällä ensikodissa ollut. Meinasi jo päätä huimata! Rauhallinen ympäristö ja tasainen elämänmeno olisi minulle paras vaihtoehto. Minulla on tosi persoonallinen naamio ja ulkonäkö muutenkin. Oikea korvalehteni on vähän rullalla, lienee pakkanen siitä puraissut silloin joskus kun jouduin kylmässä värjöttelemään…
Kiitos kun jaksoit lukea ilmoitukseni! Tulisitkos tutustumaan minuun, jos sinusta tuntuu, että voisit tarjota minulle kodin luotasi?
_ _ _
Lempi on sirutettu, leikattu, rokotettu ja madotettu. Luovutetaan vain sisäkissaksi.
Lempiä voi tulla tapaamaan Kotkaan. Ota yhteyttä sähköpostitse Karoliinaan: kurjenkello1 [a] kymp.net , ja kerro millaisen kodin voisit Lempille tarjota.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle