Kouta, Espoo


21.03.2020

Kouta n. 3-5 vuotta, Espoo

Komea ja iso kolli Kouta on noin 3-5-vuotias. Sillä on hieno ruskearaidallinen turkki ja somat valkoiset sukat sekä valkoinen kauluri. Turkkia piti aluksi vähän siistiä, kun se oli päässyt takkuuntumaan. Kouta nauttii harjaamisesta suuresti ja antoi leikata pahimmat takut pois.

Kouta on kesy, mutta saattaa aluksi arastella. Muutaman päivän totuttelun jälkeen Koutasta kuoriutuu oikea rakkauspakkaus. Tykkää olla sylissä eikä saa kyllikseen rapsutuksista. Kouta on myös kova juttelemaan ja tarvitsee joskus kannustusta uskaltaakseen tulla paikasta toiseen. Luulen tämän olevan tosin vain vielä alkujännitystä. Kouta ei ole kovin leikkisä, mutta katselee mielellään liikkuvaa lelua.

Kouta tulee hyvin toisten kissojen kanssa toimeen ja se luovutetaankin vain kaveriksi toiselle kissalle tai toisen kissan kanssa. Tyttökissa olisi varmaan paras kaveri kissojen hierarkian takia. Kouta sopisi luultavasti lapsiperheeseen. Suhtautumisesta koiraan ei ole tietoa.

Kouta tykkää ruoasta ja syö melkein mitä vaan. Ensikodissa suosiossa ovat olleet viljattomat kissanmurot. Kouta ei paljoa pureskele, mistä saattaa johtua pienoiset ilmavaivat… Vessassa Kouta osaa käydä hienosti ja ensikodissa on tottunut ekologiseen puupellettiin.

Kouta on seurallinen kissa ja juttelee tosiaan paljon. Nauttii myös selkeästi, kun sille juttelee. Kouta saattaa säikkyä äkkinäisiä kovia ääniä ja nopeita tilanteita, mutta rauhoittuu, kun vaan rauhallisesti puhelee sille. Kova kehräämään ja ”leipoo” paljon silittäessä. Kouta on todella kiltti ja ihana kissa.

Luovutetaan uuteen kotiin valmiiksi madotettuna, rokotettuna, leikattuna ja sirutettuna.

Jos kiinnostuksesi heräsi, kerro hieman itsestäsi, niin jutellaan lisää. Koutaa voi tulla katsomaan Espoossa sijaitsevaan ensikotiin. Yhteydenotot susanna.kukkamaki [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle