Kiki, Helsinki


24.03.2019

Kiki on 13-vuotias Devon Rex kaunotar, jonka ihastuttava luonne ja hempeä maukuminen valloittaa kaikki jotka sen tapaavat. Omistajan ulkomaille muuton takia Kiki ja sen ystävä Melli etsii uutta loppuelämän kotia missä viettää rauhallisia eläkepäiviään.

Rakastetulle Devon Rex rodulle tyypillisenä Kiki on suhteellisen pienikokoinen ja sulavaliikkeinen kissa, jolla on pienet ja soikeat tassut, samettisen pehmeä hieman kihara turkki, mantelimaiset silmät ja suuret korvalehdet.

Kiki on luonteeltaan varsinainen hurmuri prinsessa, joka osoittaa omistajalleen jatkuvasti kiintymystään juttelemalla heleällä äänellään ja seuraamalla omistajansa askareita. Se rakastaa rapsutuksia ja tulee hellästi puskemaan omistajansa kasvoja. Se on onnellisimmillaan kun saa nukkua omistajansa kainalossa tai pitää seuraa lähietäisyydellä. Kiki on enimmäkseen rauhallinen mutta saattaa joskus innostua pelleilemään devonille tyypilliseen tapaan tekemällä pikku kuperkeikkoja, mikä on hulvatonta katseltavaa. Jos haluat kissan joka on ennen kaikkea perheenjäsen ja kiintyy sinuun ja mielellään pitää sinulle seuraa vaikka koko päivän, Kiki on täydellinen valinta.

Harvinaisesta rodustaan huolimatta Kiki on erittäin helppo hoitoinen. Se on kaikkiruokainen ja kova syömään, täysin terve ja sisäsiisti, eikä tykkää ulkoilusta.

Suomen Devon Rex Ry:n sivuilla rodun luonnetta kuvaillaan näin:

”Devon rex on erittäin ihmisorientoitunut rotu ja niiden uteliaisuus onkin suorastaan legendaarista. Mitä ikinä kotona puuhasteletkin – teet sen devon rexin kanssa. Tiskaus, takanlämmitys, saunominen – devon rexiltä onnistuu kaikki! Devon rexiä sanotaan usein hyvin koiramaiseksi roduksi, sillä se on hyvin älykäs, vilkas, yltiösosiaalinen sylissä viihtyvä kehruukone, joka heiluttaa häntäänsä tyytyväisyyden merkiksi. Myös apinamaisia piirteitä devon rexistä löytyy, sillä kodinaskareet suoritetaan yleensä omistajan olkapäällä keikkuen. . ”

Kiki luovutetaan mielellään ystävänsä Mellin kanssa, jonka kanssa se on ollut pitkään yhdessä. Devon Rexin rodun sosiaalisuuden vuoksi sillä kannattaakin aina olla seuraa, ettei se pitkästy.

Kikistä on pidetty erinomaista huolta ja sitä on käytetty säännöllisesti eläinlääkärillä ja se on sirutettu, rokotettu ja leikattu. Sen mukana tulee myös eläinpassi, ja Kiki onkin Mellin tavoin tottunut matkustamaan ja tekee sen kantokopassa ammattilaisen elein. Mukana tulee myös alkuperäinen sopimus kissan kaupasta.

Kikiä voi tulla katsomaan Helsingin Punavuoreen.

Yhteydenotot; marilla.visuri [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 120€.
Pennun suojamaksu on 130€.
Kahden kissan suojamaksu on 200€. Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle