Kielo, Vantaa


07.10.2019

Kielo (syntynyt lokakuussa 2018), populaatioprinsessa, lapsiäiti tuli tiineenä meille.
Pentujen syntymän jälkeen Kielon oli pakko päästää irti liiasta jännityksestä ja se alkoikin tekemään ihmisen kanssa ihan mukavasti yhteistyötä.

Nyttemmin Kielo nauttii kovasti silityksistä ja ihmisen kosketuksesta. Kun Kieloa silittää, se alkaa kehräämään kovaäänisesti ja ottaa hampaillaan ranteesta kiinni vain varmistaakseen, että hellittely jatkuu. Syliin sen voi napata, mutta vain hetkeksi.

Tyttö on muuttunut aivan huikeasti. Se on leikkisä ja vauhdikas! Se riehuu yksinään, pentujensa, muiden aikuisten ja ihmisenkin kanssa. Niinkuin alle vuoden vanhan kissan kuuluukin.

Kielo on tottunut muihin kissoihin sekä isoon ja pieneen koiraan. Ruuaksi on tarjottu vain ravinteikasta ja laadukasta kissanruokaa sekä erilaisia lihoja. Ja sen taustan takia uuden kodin olisi hyvä sitoutua myös hyvälaatuisen ja monipuolisen ruuan tarjoamiseen.

Kielolla on vielä opettelemista sisäsiisteyden kanssa. Kaikenlaista ollaan jo ehditty kokeilemaan laihoin tuloksin, mutta treeni jatkuu. Eipä hätäillä.


Kielo luovutetaan sirutettuna, madotettuna ja sterkattuna joko yhdessä pentunsa kanssa tai kotiin, jossa odottelee aktiivinen ja reipas kissakaveri.

Kyselyt: satu.suomi [a] hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle