Jolanda, Espoo


18.07.2019

Jolanda on hieman vajaa 3-vuotias, kiltti, hiljainen ja suloinen tyttökissa.

Jolanda on vielä hieman arka eikä anna koskea itseensä. Rauhallisesti ojennettua kättä tulee nuuskimaan, mutta vetäytyy sitten kauemmas. Ei kuitenkaan juokse ihmisiä karkuun, vaan tarkkailee rauhallisesti, mitä ympärillä tapahtuu. Jolanda leikkii palloilla öisin, muttei ihmisten kanssa. Suosikkiharrastus on vahtia ikkunasta, mitä ulkona tapahtuu.

Ruoan suhteen Jolanda ei ole nirso. Ensikodissa on tottunut syömään erilaisia märkäruokia sekä raakalihoja, joista lähes kaikki maistuu. Myös kuivaruoka menee.

Jolanda luovutettaisiin uuteen kotiin yksin tai kiltin kissan kaveriksi. Jolanda kaipaa uudelta kodilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä kissan kanssa, mutta siitä saisi varmasti oikein mukavan lemmikin. Ensisijaisesti Jolandalle etsittäisiin rauhallista kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia. Jolanda on sietänyt aiemmin pieniä koiria, kunhan koirat eivät käyneet liian henkilökohtaisiksi.

Jolanda luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Yhteydenotot sähköpostilla suvi.kaski [a] outlook.com. Jolanda asuu ensikodissa Espoossa ja siellä tyttöä saa tulla katsomaan.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle