Hilla, Jyväskylä


07.09.2020

Hilla on arviolta 3–5-vuotias kaunis kissaneiti, joka tuli ensikotiini yhdessä kolmen pentunsa kanssa heinäkuun lopulla. Hilla on väritykseltään siniharmaa, ja rinnassa sekä mahassa on myös valkoista.

Hilla on arka kissa, mutta vaikuttaisi siltä, että hän on ollut ihmisten kanssa jonkin verran tekemisissä aiemmin. Hän on alusta saakka kulkenut melko rohkeasti ympäri asuntoa ja esimerkiksi imettänyt pentuja keskellä lattiaa, vaikka olen ollut vieressä. Hilla ei kuitenkaan anna vielä koskea.

Tyypillinen päivä Hillan elämässä koostuu tällä hetkellä syömisestä, nukkumisesta ja pentujen hoivaamisesta. Hyvin rauhallinen kissaneiti siis kyseessä. Viimeisen parin viikon aikana Hilla on kuitenkin innostunut vähän myös leikkimään pentujensa kanssa, ja onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka käytös ja päivärytmi muuttuvat, kun pennut muuttavat uusiin koteihin. Tuleeko Hillasta kenties leikkisämpi ja/tai avoimempi ihmisten suhteen?

Hilla tulee toimeen ensikodin omien kissojen kanssa, joten hänelle etsitään kotia, jossa olisi ennestään ainakin yksi kissakaveri. Ei siis ainoaksi kissaksi eikä myöskään lapsiperheeseen tai koiraperheeseen arkuutensa vuoksi. Kisu ry ei myöskään luovuta kissoja vapaasti ulkoilevaksi.

Hilla on matolääkitty useaan kertaan, mikrosirutettu, rokotettu, sekä FIV- & FeLV-testattu (negatiivinen). Leikkaus suoritetaan pentujen muutettua uusiin koteihin syyskuun puolivälissä, sillä Hilla imettää yhä pentujaan aktiivisesti.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan Hillalle kodin, kerro itsestäsi ja kodistasi sähköpostilla osoitteeseen: laura.valitalo [at] gmail.com.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle