Hestu ja Pepp, Helsinki (Varattu)


12.11.2020

(Scroll down for English)

Hestu ja Pepp ovat ihanat nuoret ja leikkisät emo ja pentu. Hestu on arviolta vuoden ikäinen tyttökissa, joka tuli ensikotiin tiineenä. Pepp syntyi ensikodissa 31.8. 2020. Pepp on innokas, utelias ja peloton pikku poikakissa. Molemmilla on kaunis ruskearaidallinen keskimääräistä pidempi turkki upeilla kruunukuvioinneilla otsassa. Hestun silmät ovat suuret ja ilmeikkäät ja hänen pitkät korvakarvat saavat hänet näyttämään erityisen viisaalta. Pepp on täysin kesy ja ihmisen luo hakeutuva. Hestu on kesyyntynyt ensikodissa ollessaan nopeaan tahtiin ja antaa jo silittää, mutta vain kun hänen ylhäisyydelleen se sopii. Se selvästi tuntuu aika mukavalta, mutta sitä on vaikea vielä myöntää. Joskus vielä lipsahtaa vahinkosähinä kun Hestu tuntee olonsa yllätetyksi tai nurkkaan ajetuksi, mutta vähenevässä määrin. Epäluulo ihmistä kohtaan on läsnä, mutta karisee hiljalleen pois, etenkin Peppin seurassa kun Hestu näkee että Pepp viihtyy ihmisen kanssa eikä vaaraa ole.


Peppin mauku on kuin kuiskaus että “mää” ja kun Pepp innostuu, hänen häntänsä heiluu vauhdikkaasti puolelta toiselle niinkuin koiralla. Hestu juttelee pennulleen ahkerasti pienten kurahtelu- ja purinaäänten muodossa ja nukkuu usein Peppin kanssa lusikassa. He päivittäin juoksevat kilpaa pistäen matot rullalle ja painivat leikkisästi.


Hestu ja Pepp etsivät lähtökohtaisesti kotia yhdessä.
Kissat luovutetaan rokotettuina ja sirutettuina sekä Hestu leikattuna, ja ikikodin tulee sitoutua viemään Pepp leikattavaksi sopivalla iällä.

Mikäli kiinnostuit Hestusta ja Peppistä, niin laita sähköpostiviestiä ensikodille: reiameril [at] gmail.com. Kerro viestissä mielellään vähän itsestäsi ja mahdollisesta uudesta kodista sekä nykyisistä lemmikeistäsi jo sellaisia on. Huomaathan, että ensikodilla saattaa kestää muutama päivä vastata viestiisi.


***

Hestu and Pepp are an adorable pair of mom and kitten. Hestu is an approximately 1-year-old female cat that came to the foster home pregnant. Pepp was born at the foster home on August 31st 2020. Pepp is an excitable, curious, and fearless little baby boy. Both have a beautiful brown striped fur with gorgeous crown patterning on their foreheads. Their hair is longer than that of an average non-pedigree cat. Hestu has large and communicative eyes and long ear hairs that make her look especially wise. Pepp is fully tame and likes human company. Hestu has come a long way while at the foster home in terms of taming, and it is already possible to pet her, but only when it suits her highness. She clearly enjoys the sensation, but it is still hard to admit. Sometimes she will still let out a hiss when she feels cornered or surprised, but less so these days. She still has some suspicion towards humans, but it is slowly lessening, especially with Pepp around, since Hestu gets to see that Pepp enjoys the company of humans and that there is no danger.

Pepp’s meow is like a whisper saying “mää” and when Pepp gets excited, his tail wags from side to side like a dog’s. Hestu converses with her kitten a lot with little purrs and chirps, and often sleeps in a pile with Pepp. They play-fight and chase each other and toys around the house every day.

Hestu and Pepp are primarily looking for a home together.

The cats will be vaccinated and microchipped when adopted out. Also, Hestu will be spayed, and the forever home will have to agree to get Pepp neutered when at an appropriate age.

If you are interested in adding these lovely cats to your family, send an email with some info about you, your home, and your possible current pets to the foster home: reiameril [at] gmail.com. Please note that it might take a few days for the foster home to reply to your email.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle