Essi, Ylöjärvi


04.05.2019

Essi kissa saapui ensikotiin maaliskuun 2019 lopussa. Iästä ei olla varmoja, mutta epäilemme sitä noin 2 vuotiaaksi kissaneidiksi. Essi haettiin pois entiseltä omistajaltaan, joka ei siitä pystynyt huolehtimaan. Essillä oli tullessa paljon loisia, mutta saanut jo loishäädöt. Essi saapui ensikotiin tiineenä, mutta pennut eivät selvinneet. Essi jäikin ilman pentuja ja on ensikodissa kovasti mourunnut pentujen perään.
Essi luovutetaan sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja leikattuna. Essi kaipaa hyvää ja pysyvää kotia. Essiä ei luovuteta ainoaksi kissaksi, sillä on hyvin seurallinen ja pitää muista kissoista, eikä myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Essi on hieman arka, mutta tosi seurallinen kissa ja ”juttelee” myös paljon.

Essi on uudessa ympäristössä vielä arka ja säikkyy nopeita liikkeitä, sekä vieraita ihmisiä. Mutta nauttii paljon raaputuksista ja rauhallisesti lähestyttäessä antaa silittää. Essi on hyvin kiltti kissa, antaa käsitellä ja esimerkiksi korvien putsaus onnistuu.

Mikäli haluaisit tarjota Essille kodin, kerro itsestäsi, kodistasi ja perheestäsi ja miksi olisit hyvä koti Essille. Vastaathan samalla kisun sivuilta löytyviin kissanottajan kysymyksiin. Essiä saa tulla tapaamaan ensikotiin. Luovutus valmis Essi on leikkauksen jälkeen, noin huhtikuun lopulla

// wilmatuominen94 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle