Espresso, Kuru


18.08.2020

Espresso on isosta populaatiosta yhdessä Suttupetterin ja Cappuccinon kanssa viime kevättalvella loukutettu tyttökissa. Iältään Esso lienee muutaman vuoden, tarkempaa tietoa ei ole.

Esso on kesyyntynyt hitaammin kuin kaverinsa, vielä ei saa koskea eikä kiinnittää liikaa huomiota (kuten esimerkiksi valokuvia ottaessa). Osaa kuitenkin hyvin ilmoittaa, että nyt ois nälkä, kun huomaa, että ruokaa on tarjolla. Myös kinkku- ja kalkkunaleikkeleet ymv. katoavat nopeasti parempiin suihin, vaikkei niitä vielä tohdita ihan kädestä ottaakaan.

Kuten muutkin tästä populaatiosta kiinniotetut, Essosta kuoriutunee hyvinkin ihmisläheinen kissa, kunhan sille annetaan tarpeeksi aikaa ja annetaan sen tutustua ihmiseen sen omilla ehdoilla ja tahdilla.

Niin kuin yllä jo kävi ilmi, ruuan suhteen Esso ei nirsoile. Hieman rajoituksia isoimpien lihapalojen suhteen (Esso kuten muutkin on tottunut sekä raakaruokaan että teolliseen märkä- ja kuivamuonaan) asettaa se, että Essoltakin on hampaita sekä pudonnut että viime eläinlääkärikäynnillä otettu pois. Mutta mitään mössöruokaa ei Essolle tarvitse tarjota, se tekee selvää kokolihastakin, kunhan palat ovat sopivan pieniä.

Se tulee uuden omistajan kuitenkin huomioida, että Esson hampaat vaativat säännöllisiä tarkastuksia ja niitä todennäköisesti poistetaan lisää tulevaisuudessa.

Esso on tottunut kissaseuraan, joten sitä ei luovuteta yksinäiseksi kissaksi. Se on myös leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

Essoon voi tulla sovitusti tutustumaan Kurun Poikelukseen, yhteydenotot sari.heikkila [at] netti.fi


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle