Elma, Tampere


28.07.2020

Elma tuotiin Kiikoisilta Tampereelle ensikotiin helmikuun alussa. Se oli luovutettu sisätilan liian suureksi käyneestä populaatiosta. Luovuttajan mukaan Elma olisi ollut jopa 15-vuotias, mutta eläinlääkärin mukaan arviosta voi pudottaa vähintään 5 vuotta pois.

Elma oli tullessaan täysin kesy, hellyydenkipeä ja leikkisä, mutta pian kävi ilmi, että se oli myös pahassa kiimakierteessä ja merkkaili ahkerasti karanteenitilan joka kolkkaa. Kun Elma saatiin vihdoin steriloitavaksi, tukalan vaivan syyksi paljastuivat kystat munasarjoissa. Kohdun ja munasarjojen poiston myötä merkkailukin loppui kokonaan. Elmalla oli myös korvapunkkeja ja niiden aiheuttamaa tulehdusta, jotka hoidettiin pois. Muuten Elma on ikäisekseen hyvässä kunnossa: se on FiV- ja FeLV-negatiivinen, ja sekä maksa- että munuaisarvot on todettu keväällä hyviksi. Elmalla on siis hyvällä hoidolla vielä monta antoisaa vuotta jäljellä.

Steriloinnin jälkeen Elma on rauhoittunut ja pulskistunut, mutta se kaipaisi yhä yhtä tai useampaa leikkikaveria. Eritoten iltaisin aktivointi ja huomiointi ovat tarpeen, jotta Elma ei intoudu mölisemään öisin tylsyyttään. Kaikkein mieluiten Elma nukkuisi yönsä loppuelämän kodissaan parhaan ihmis- tai kissakaverin vieressä.

Elma majailee Tampereen Pyynikillä. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen liina.harkonen [at] gmail.com.
Elma luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, madotettuna sekä FiV/FeLV testattuna.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle