Eemeli (pentu), Merikarvia (Varattu)


06.01.2021

Eemeli tuli piskuisena rääpäleenä ensikotiinsa marraskuun lopulla yhdessä vähän vanhemman Aukustin kanssa. Tällä hetkellä Eemeli on arviolta 14 viikkoinen. Kissat on loukutettu ulkopopulaatiosta ja olivat tullessaan pahoin nälkiintyneitä. Eemeli oli kuitenkin pippurinen alusta asti ja kunto lähti hienosti kohenemaan. Kissat ovat myös kesyyntyneet hyvää vauhtia. Taustastaan johtuen kaksikko vahtii, ettei yksikään ruokinta-aika mene ohi suun. Juurikin ruualla ja yhteisillä leikeillä saa uusi koti pojista motivoitua itselleen kavereita.

Kaksikko pääsi joulun alla karanteenihuoneestaan perheen muiden kissojen pariin, ja ovat nyt selvästi rohkaistuneet lisää muista mallia ottamalla. Kakaramaisuudestaan johtuen Eemeli ei vielä niinkään perusta kovinkaan paljoa silityksistä, mutta on kesyyntynyt ihan syliin poimittavaksi  kaveriksi. Tällä hetkellä Eemeli pinkaisee joka ikinen ruokintakerta perheen oman ahmatti kissan perään, joka ruokitaan eri huoneeseen. Toisen kissan kupilta pikkumies sitten aina kannetaan takaisin keittiöön odottelemaan omaa annostaan yhdessä Aukustin kanssa.

Eemeli pitää kovasti leikkimisestä, niin toisten kissojen kuin ihmstenkin viihdyttämänä. Eemeli on hyvin utelias ja usein hoitaja löytää hänet läheltään seurailemasta, mitä talossa tapahtuu. Eemeli on sitkeästi hakeutunut myös perheen oman nuoren kissan seuraan Aukustin lisäksi, ja hänet onkin jo päästetty myös muiden leikkeihin mukaan.

Eemeli on valmis uuteen kotiin tammikuun loppupuolella, kun kaikki eläinlääkäriasiat on hoidettu. Eemeli luovutetaan useaan kertaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna ja FeLV/FIV -testattuna. Uudella kodilla on leikkausvelvoite kissasta. Eemeli tarvitsee leikkisän ja seuraa kaipaavan kissakaverin, joko tulevassa perheessä valmiina olevan, tai sitten hänet voisi adoptoida yhdessä Aukustin kanssa. Pienestä ikäerostaan huolimatta kissat ovat läheisiä toisilleen ja leikkivät paljon yhdessä. Lapsiin kissat eivät ole tottuneet, mutta tulevat hyvin toimeen perheen omien kissojen ja pienen koiran kanssa.

Jos kiinnostuit Eemelistä, laita kotiesittelyä osoitteeseen elina.viikila [at] gmail.com tai soittaa voi numeroon 050 542 0055

Poikien touhuista löytyy Youtube -videot:

https://youtu.be/EIkUsMUL1t0

https://youtu.be/utNbTPPKEKc


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle