Damien ja Dolan, Tampere


06.08.2020

Tässä esittäytyy noin 3-vuotiaat Damien ja Dolan, toukokuussa populaatiosta loukutettu kollikaksikko. Damien on rohkea raitapaita ja vaikka epävarma onkin ihmisistä, niin selkeästi pojista urheampi sekä uteliaampi yksilö. Mustavalkoinen Dolan on reippaasti arempi tapaus, mutta erittäin suloinen ja nopeasti oppiva pieni herra. Minne Damien meneekin, sinne ilmestyy myös Dolan – nämä pienet pojat etsivätkin yhteistä ikiomaa kotia, jossa saisivat omaan tahtiinsa tutustua elämään ihmisten kanssa.

Päiväsaikaan kollit loikoilevat omissa oloissaan, joko yhdessä tai erikseen. Loppuilloista ja öisin he aktivoituvat: Damien on kova tutkimaan ensikodin jokaista nurkkaa ja tarkkailemaan lintuja ikkunan äärellä, Dolan viihtyy erityisesti lelupallojen välittömässä läheisyydessä. Tutkimusmatkoillaan Damien ja Dolan kommunikoivat keskenään päästäen korkeita kurnahduksia ja naukaisuja, varsinkin jos ovat eri puolilla asuntoa. Molemmat tulevat toimeen ensikodin omien kissojen kanssa, mutta vielä toistaiseksi pelkäävät liikkuvia ihmisiä – jos ihmisolento on paikallaan, uskaltavat pojat kyllä seikkailla ja olla kuin kotonaan.

Molemmille on maistunut niin märkä-, kuiva- kuin raakaruokakin. Uusien ruokalajien kohdalla Dolan ei syö, ellei Damien näytä ensin mallia – itse asiassa lähes jokaisen asian suhteen Damienin täytyy ensin näyttää että kaikki on hyvin, ennen kuin Dolan uskaltaa tehdä mitään. Leikkiminen ja hiekkalaatikoiden käyttö ovat toistaiseksi olleet ainoat, joihin Dolan ryhtyy ilman Damienin avustusta. Tästä kaksikosta Dolan on kuitenkin se leikkisämpi osapuoli ja valveilla ollessaan viettääkin aikaansa riehuen pallojen kanssa. Hiekkalaatikoiden käyttö sujuu heillä asianmukaisesti ja erityisesti Dolan kuopii hiekkaa oikein antaumuksella. Välillä niinkin huolellisesti, että vessojen lähettyvillä olevat pienet matot lähtevät kuopimisen mukana ja useimmiten lattioille muodostuu pieniä hiekkalinnoja.

Damien ei ole juurikaan kiinnostunut leluista ensikodin henkilökunnan nähden, mutta viihdyttää itseään mieluummin tutkimalla ensikotia lattiasta kattoon. Ihmisen nähdessään Damien päästää suoraan murinat tai sinkoaa karkuun pikimmiten. Dolan sen sijaan hakeutuu Damienin luokse ja tuhisee intensiivisesti ääneen, näyttäen huolestuneelta ja kauhistuneelta. Molempien kesyyntymisprosessi on siis vielä kesken ja tästä syystä etsinnässä onkin kolleille kärsivällinen sekä rauhallinen koti, jossa saa myös olla rentoja kissakavereita. Tärkeää on, että Damien ja Dolan saisivat jatkaa yhteiseloaan eikä poikia erotettaisi toisistaan.

Damien ja Dolan ovat leikattuja, rokotettuja, sirutettuja ja madotettuja. Molempien fiv/felv-testit negatiiviset. Otathan rohkeasti yhteyttä ja kerrot, millainen koti sinulla olisi tarjota tälle suloiselle tehotiimille. Poikia saa tulla tapaamaan sovittaessa Tampereen Multisiltaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot: Peksu Järvinen/ jarvinenparichat [at] outlook.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle