Daisy, Kuru


12.08.2018

Daisy on muutaman vuoden (5 ?) ikäinen tyttökissa. Sitä kohtasi onnenpotku kesällä 2017, kun se nälkäisenä meni loukkuun ja pääsi pois maatilalta, jossa se oli ensimmäiset vuotensa viettänyt. Vuodesta toiseen pentuja tehden ja epätoivoisesti yrittäen ne ja itsensä ruokkia laumassa, jossa oli lähes sata kissaa.

Tiineenä se oli myös silloin, kun se kiinni otettiin, mutta tällä kertaa onni kohtasi myös pentuja. Ne selvisivät ja saivat aikanaan uudet, hyvät kodit. Nyt olisi Daisyn aika myös löytää sellainen.

Daisy vielä ujostelee ja arkailee kovasti. Vähän sitä on jo saanut koskea, luultavasti se on auttanut suuresti asiaa, että nykyään sillä on useita kesyjä kavereita, joista katsoa mallia. Kaverikissoihin Daisy suhtautuukin sopuisasti, onhan se toisiin kissoihin hyvinkin tottunut. Joten ainoaksi kissaksi siinä ei ole ainesta, vaan uudessa kodissa pitäisi olla aikuinen, kesy ja rauhallinen kissakaveri.

Sillä Daisy ottaa arkailusta huolimatta muuten asiat hyvin lunkisti. Lähinnä se tarkkailee muitten touhuja ja joskus surumielisen oloisena katselee ikkunantakaisia tapahtumia.

Daisy on madotettu, rokotettu, sirutettu ja steriloitu. Sitä voi sovitusti tulla katsomaan Kurun Poikelukseen.

Yhteydenotot sari.heikkila [a] netti.fi tai 044-5255267 (ilt.)


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle