Cappuccino, Kuru


18.08.2020

Cappuccino on muutaman vuoden ikäinen tyttökissa. Se on kotoisin isosta populaatiosta, niitä viimeisiä sieltä talteenotetuista.

Capu on luonteeltaan varsin tiukka täti eikä sen silmille hypi toiset kissat. Ihmisen antaa jo silittää, mutta on varuillaan äkkinäisten liikkeiden suhteen. Tykkää kuitenkin kovasti varovaisesta silittelystä.
Ja kun ottaa huomioon, mistä lähdettiin silloin, kun kissa sijaiskotiin tuli eli aivan arasta kissasta, johon kukaan ei koskaan ollut koskenut, on Capun kesyyntyminen ollut huomattavan nopeaa. Capusta voi kehittyä vaikka millainen sylikissa ajan mittaan, ainakin muut tästä populaatiosta pyydystetyt ovat juurikin sellaisia.

Valitettavasti Capulla kuten muillakin tämän porukan kissoilla on terveydenhuolto ollut elämän ensivuosina täysin olematonta. Tämä on aiheuttanut sen, että Capun hampaat olivat päässeet huonoon kuntoon; osa niistä on pudonnut itsekseen ja nyt viime lääkärikäynnillä poistettiin osa. Jäljellä olevia hampaita pitää tarkkailla ja ottaa heti suunnaksi eläinlääkäri, jos suussa alkaa esiintyä ongelmia. Tällä hetkellä kaikki on kuitenkin kunnossa.

Hampaita tai ei, Capulle maistuu ruoka kuin ruoka eikä se todellakaan nirsoile (leikkeleet ne vasta herkkua ovat). Vatsakin on toiminut hyvin ja jätökset löytyvät sieltä mistä pitääkin eli kissanvessasta.

Kuten yllä jo mainittiin, Capulla on taipumusta pomottamiseen. Ruokakupilla ei paljon kysellä, kuka syö ensin tai kuka syö tästä kupista, muut väistävät. Mitään sen suurempaa konfliktia ei ole ollut, johtunee siitä, että Capun huonetoverit  antavat suosiolla periksi. Capu ei siis sovi minkään vastaavanlaisen kissan kaveriksi, periksiantava ja kiltti poikakissa ehkä menisi. Myös Espresson ja Suttupetterin kanssa tulevat hyvin toimeen, koska ovat samasta paikasta kotoisin (Espresso saattaa olla lähisukulainenkin). Mahdollisesti Capua voisi harkita ainoaksi kissaksikin.

Cappuccino on  leikattu, rokotettu, sirutettu ja useaan kertaan madotettu. Sen suu on jo parantunut hampaiden poistoista, joten se olisi hetivalmis uuteen kotiin.
Capua voi tulla tapaamaan Kurun Poikelukseen ottamalla yhteyttä sähköpostiin sari.heikkila [at] netti.fi.


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle