Aukusti (pentu), Merikarvia (Varattu)


06.01.2021

Tämä musta pantteri näyttää elegantilta kissalta hieman vinoine silmineen ja muutamine valkoisine rintakarvoineen. Poika vaikuttaa hyvin sympaattiselta kaverilta ja varmasti uudessa kodissakin rohkaistuttuaan Aukustista tulee kiva, seurasta pitävä lemmikki.

Arviolta puolivuotias Aukusti saapui ensikotiinsa marraskuun lopulla yhdessä nuoremman Eemelin kanssa. Kissat on loukutettu ulkopopulaatiosta ja olivat tullessaan pahoin nälkiintyneitä. Kunto lähti kuitenkin hienosti kohenemaan ja kissat ovat myös kesyyntyneet hyvää vauhtia. Taustastaan johtuen kaksikko vahtii keittiössä, ettei yksikään ruokinta-aika mene ohi suun. Juurikin ruualla ja yhteisillä leikeillä saa uusi koti näistä pojista motivoitua itselleen kavereita.

Kaksikko pääsi joulun alla karanteenistaan perheen muiden kissojen pariin, ja ovat nyt selvästi rohkaistuneet lisää muista mallia ottamalla. Nyt tuttu ihminen saa Aukustia silitellä ja etenkin pään rapsutteluihin kissa vastaa nautinnollisin elein. Ainakaan vielä ei poikaa kuitenkaan nostella syliin, mutta esimerkiksi kuljetuskoppaan meno on sujunut ongelmitta herkkujen perässä. Rohkeasti poika on asettunut taloksi, eikä pelästy tai väistele oman väen ohi kulkiessa. Aukusti pitää leikkimisestä ja etenkin pallorata ja paristoilla ilmassa viuhuva perhoslelu, sekä onkilelujen jahtaaminen ihmisen huitelemana ovat mieleen.

Aukusti on valmis uuteen kotiin tammikuun loppupuolella, kun kaikki eläinlääkäriasiat on hoidettu. Aukusti luovutetaan useaan kertaan madotettuna, rokotettuna, sirutettuna, FeLV/FIV-testattuna sekä kastroituna. Aukusti tarvitsee leikkisän ja seuraa kaipaavan nuoren kissakaverin, joko tulevassa perheessä valmiina olevan, tai sitten hänet voisi adoptoida yhdessä Eemelin kanssa. Pienestä ikäerostaan huolimatta pojat ovat läheisiä toisilleen ja leikkivät paljon yhdessä. Lapsiin kissat eivät ole tottuneet, mutta tulevat hyvin toimeen perheen omien kissojen ja pienen koiran kanssa.

Jos kiinnostuit Aukustista, niin laita kotiesittelyä osoiteeseen elina.viikila [at] gmail.com tai soittaa voi numeroon 050 542 0055

Poikien touhuista löytyy Youtube -videot:

https://youtu.be/EIkUsMUL1t0

https://youtu.be/utNbTPPKEKc


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 170€.
Pennun suojamaksu on 180€.
Kahden kissan suojamaksu on 260€.
Kahden pennun suojamaksu on 320€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle