Aster, Tampere


21.01.2019

Suloinen Aster on kesyyntynyt ensikodissaan noin vuoden päivät. Edistys on ollut hitaanlaista, mutta sitä on tapahtunut paljon, kun vertaa siihen kuinka arka Aster tullessaan oli. Eikä ihme: olihan hän viettänyt elämänsä alun vailla ihmiskontaktia.

Nykyisin Aster uskaltaa jo loikoilla rennosti selällään ihmisten kanssa samassa huoneessa. Hän myös tulee usein muutaman metrin päähän ihmettelemään ihmisten puuhia. Erityisesti ruoka-aikojen lähestyessä saattaa huomata Asterin tuijottavan kiinteästi lähietäisyydellä. Kosketus on kuitenkin Asterille yhä kauhistus, ja lähestyvä käsi saa osakseen (kynnettömän) huitaisun.

Aster tarvitsee ehdottomasti kissakaverin seuraa. Suurin osa kissaneidin leikeistä tapahtuu ensikodin muiden kissojen kanssa, kun taas ihmisten leikitysyrityksiä hän ei ymmärrä. Kesyyntymisen kannalta paras olisi myös rauhallinen koti. Aster säikkyy nopeita liikkeitä, kovia ääniä ja lapsia.

Ruoka maistuu neidille oikein hyvin. Erityisesti possunsydän ja kivipiira ovat suurta herkkua. Hiekkalaatikolla hän asioi hienosti ja käyttäytyy muutenkin esimerkillisesti, vaikka onkin elellyt ulkosalla villikissan elämää.

Vaatimaton ja herkkä Aster vaatii uudelta omistajalta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Varautuneen ulkokuoren alla kehrää kuitenkin kiitollinen ja kiltti kissansydän hänelle, joka antaa kodin lämmön, rakkautta ja aikaa kesyyntyä.

Asteriin voi tutustua Tampereella Kalevassa. Hänet luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

Yhteydenotot: Anniina/050 3075607 tai anniinakai1892 [a] gmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle