Anubis, Jyväskylä


23.11.2017

Anubis (2016 kolli) on vielä hyvin arka ihmisiä kohtaan. Anubis ei ole kuitenkaan agressiivinen ihmisiä kohtaan vaan ensimmäinen reaktio on pakeneminen. Ruokahalu on hyvä ja melkein kaikki kelpaa syötäväksi. Vessassa käynti käy ilman ongelmia kunhan suuaukkoa ei ole peitetty. Hän on hyvin hiljainen ja rauhallinen kissa jopa yöllä. Anubis sopisi yhteen sosiaalisemman kissan kanssa, mistä voisi ottaa oppia. Tällä hetkellä Anubis on ollut muutaman viikon itsekseen makuuhuoneessa, mutta pian saa seurakseen pari kissaa (9/17).

21.11.2017: Yhdistettyäni kahden huoneen kissat Anubiksesta on tullut paljon rohkeampi: loikoilee sohvalla ja tulee lähelle ruoka-aikana sekä uteliaana tarkkailee ja lähtee leikkiin. Jos koitat lähestyä tai ohitat läheltä hän vielä menee paniikkiin, mutta tämä paranee ajalla ja hyvillä esimerkeillä. Koppaan on melkein parhainta koittaa ohjata, ei ottaa kiinni. Anubis tulee toimeen kaikkien kissojen kanssa, koska on hieman alistuvampaan suuntaan, mutta kuitenkin olen nähnyt puolustavan Vesipisaraa (tyttö) kun Rane oli hieman liian päällekäyvä. Anubis on hyvä seuralainen kissalle kuin kissalle, koska on hyvin leikkisä ja sopeutuva toisiin ilman agressiota.

18.2.2018: Ruoka-aikana Anubista pystyy hyvin silittelemään ja se pyöriikin innokkaana jaloissa kehräten, puskien ja näykkien.

Luovutetaan madotettuna, rokotettuna, leikattuna sekä turvasirutettuna uuteen kotiin ja vain sisäkissaksi.

Sijainti Keltinmäki, Jyväskylä.

Yhteydenotot: Kati, katska27[a]hotmail.com


***
Luethan Ohjeita kissan ottajalle ennen yhteydenottoa.
Lue myös haastattelukysymykset kissanottajille.
Aikuisen kissan suojamaksu on 140€.
Pennun suojamaksu on 150€.
Kahden kissan suojamaksu on 240€.
Kahden pennun suojamaksu on 260€.Lisätietoja

Jaa Facebookissa »

« Takaisin edelliselle sivulle